ATS-Kliniek en Transhair® zoeken een receptioniste!

kwaliTIJD Vanwege onze hoge kwaliteitseisen besteden wij veel meer tijd aan behandelingen dan anderen. Dat noemen we kwaliTIJD.
Lokaal We zijn altijd volop betrokken en begaan. Dat is het voordeel van een kleinschalige kliniek bij jou in de buurt.
Gerenommeerd Gewoon écht goed. En dat erkennen onze klanten met een gemiddelde beoordeling van een 9,5 op basis van 492 reviews.

Ben jij representatief, enthousiast, servicegericht, communicatief, open, commercieel en 40 uur per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat verwachten wij van jou?

Als receptioniste bij ATS & Transhair® ben jij het visitekaartje van onze klinieken en fungeer jij als een spin in het web. Je heet al onze klanten een warm welkom en bent mede verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de klinieken. Daarbij is het ook jouw taak om onze cliënten te woord staan via telefoon, chat, mail en webcare (social media). Je bent dus een onmisbare schakel in onze klinieken.

Functie-eisen

Je kan snel schakelen met verschillende afdelingen, werkt zeer gestructureerd en bent stressbestendig. Bovendien ben je empathisch en is verantwoordelijkheidsgevoel voor jou een vanzelfsprekendheid. Daarnaast heb jij:

  • Mbo-werk en -denkniveau
  • De vaardigheid om zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken
  • Uitstekende beheersing Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
  • Een verzorgd en representatief uiterlijk
  • Uitstekende computervaardigheden
  • Geen 9-tot-5-mentaliteit: soms werk je in de avonduren
  • Medische kennis is een pré maar niet noodzakelijk

Wie zijn wij?

ATS-Kliniek is een kliniek voor esthetische en plastische chirurgie. Bij ATS-Kliniek werken drie specialistische artsen, waaronder twee plastisch chirurgen, die ook zijn verbonden aan het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Transhair® is specialist op het gebied van haartransplantaties. Wij zijn een klantgedreven organisatie met cliënten uit heel Nederland. Met een gepassioneerd team zijn we elke dag bezig om de verwachtingspatronen van cliënten waar te maken

Wat bieden wij?

Een leuke functie voor 40 uur per week. In eerste instantie voor een half jaar, maar uiteraard met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Interesse?

Herken jij jezelf in de bovenstaande functie-eisen? Stuur dan je motivatiebrief en cv met foto door naar Sandra van Oyen. Korte reacties en cv’s zonder foto worden niet in behandeling genomen. Wil je eerst meer weten over de functie? Bel Sandra via 073 684 73 11.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.