Botox

Vanaf €95,- Voor een frisse en jeugdige uitstraling
Botox 1/2 zone €95,-
Botox 1 Zone €225,-
Botox 2 Zone's €349

De behandeling in het kort

Mensen die veel fronsen, kunnen soms ongewild een norse of boze gelaatsuitdrukking hebben. Bovendien kunnen fronsrimpels uiteindelijk ‘in de huid’ blijven staan. Met Botuline Toxine kunnen rimpels worden voorkomen. Vaak zijn mensen bang hun mimiek te verliezen. Als men zich beperkt tot de drie indicatiegebieden (voorhoofdsrimpels, frontrimpels en kraaienpootjes) is dit niet het geval.

Lees hier de eerste botox ervaring van Laura

Maak kennis met je arts

Cosmetisch Arts Ron van Dijl heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit in Leiden. Van 1984 tot 2018 is Dr. van Dijl werkzaam geweest als neuroloog/klinisch neurofysioloog. Vanaf 1991 heeft hij zichzelf verder verdiept in botuline toxine (Botox/Dysport ) bij een breed scala aan neurologische ziekten en hyperhidrosis. Dit vormde een goede basis voor zijn werk als cosmetisch arts.

Meer over deze behandeling

Stap 1: Voorbereiding

Bespreek jouw wensen met de arts tijdens het consult. Samen bepalen jullie welke behandeling de beste oplossing is. Als de wensen zijn afgestemd, wordt er een foto van jouw gezicht gemaakt. Hiermee zien we achteraf of de behandeling het gewenste resultaat heeft opgeleverd.

Stap 2: De Behandeling

De behandeling is nagenoeg pijnloos. Binnen 25 minuten sta je weer buiten. Kijk vooral in de spiegel, want het resultaat is direct te zien.

Stap 3: Herstel & Nazorg

Na de behandeling mag je gewoon make-up opdoen en je dag vervolgen. Na 2 weken kom je terug op controle en bespreek je met de arts het resultaat aan de hand van de foto’s. Mocht het gewenste resultaat niet zijn geboekt, dan krijg je kosteloos op dat moment een vervolgbehandeling

Download Brochure Om alle stappen en belangrijke weetjes nog eens op je gemak door te nemen
ATS Kliniek

Al 20 jaar lokaal en vertrouwd

We zijn altijd volop betrokken en begaan. Dat is het voordeel van een kleinschalige kliniek bij jou in de buurt.

Screenshot_2

Contact

ATS-Kliniek

Wolput 30 5251CG Vlijmen, Noord-Brabant Nederland T: 073 - 6847315 E: info@atskliniek.nl

Alles voor positieve ervaringen

Ervaringen van cliënten

Consult aanvragen

Deze intake is geheel gratis

Klanten waarderen ATS kliniek (kliniekervaringen.nl)
4,7/5 200 reviews