Naast het opvullen van rimpels worden Fillers ook gebruikt om de lippen meer volume te geven. Sommige mensen hebben van nature dunne lippen en storen zich hieraan. Rokende vrouwen hebben vaak last van ontsierende ‘rokerslijntjes’. Door middel van injectables kan aan lippen meer volume gegeven worden of kunnen de verticale lijntjes worden opgevuld.

Informatie

Voor de behandeling lipopvulling wordt altijd gebruik gemaakt van een hyaluronzuur, welke de eigenschap heeft vocht vast te houden en vulling te geven. Het is een lichaamseigen stof die na een bepaalde tijd weer wordt afgebroken door het lichaam.

Er wordt ruimschoots de tijd genomen om u volledig te informeren over alle aspecten van een behandeling van uw lippen. Een consult is bij ATS-kliniek écht een adviesgesprek: eerlijk, objectief en voorzien van duidelijke voorlichting over de behandeling en het voor- en natraject. Het is voor de arts belangrijk te weten wat uw wensen en verwachtingen zijn, zodat zij/hij kan aangeven of wij aan deze verwachtingen kunnen voldoen.

Aan een consult zijn geen consultkosten verbonden.

Voor de behandeling wordt de procedure met u doorgenomen en worden foto’s gemaakt voor in uw medisch dossier. Bij een behandeling aan de lippen wordt de lip vooraf verdoofd, omdat deze gevoelig is door de vele zenuwen rondom de mond en in de lippen.

De lip zal na de behandeling gezwollen zijn en kan eventueel wat blauw worden. Advies is de lip enige tijd te koelen na de behandeling en te masseren. De zwelling en blauwheid is meestal van korte duur en zal na ongeveer een paar dagen verdwenen zijn.

Behandeling
Prijs

Teosyal Global Action - 0,5 ml

Vanaf € 300

Belotero Intense - 1 ml

Vanaf € 349

Reguneral Lips - 1 ml

Vanaf € 249

Alles voor positieve ervaringen

Ervaringen van cliënten