Traangoot opvullen herstelt volumeverlies

Donkere kringen onder je ogen zijn verleden tijd Vanaf €300
kwaliTIJD Vanwege onze hoge kwaliteitseisen besteden wij veel meer tijd aan behandelingen dan anderen. Dat noemen we kwaliTIJD.
Lokaal We zijn altijd volop betrokken en begaan. Dat is het voordeel van een kleinschalige kliniek bij jou in de buurt.
Gerenommeerd Gewoon écht goed. En dat erkennen onze klanten met een gemiddelde beoordeling van een 9,5 op basis van 492 reviews.
Het resultaat van de traangootbehandeling is 18 tot 24 maanden zichtbaar.

Traangootbehandeling in het kort

Donkere kringen onder de ogen wekken de schijn dat je altijd moe of uitgeput bent. Dit wordt veroorzaakt door volumeverlies bij de traangoot. Je traangoot opvullen zorgt ervoor dat dit volumeverlies wordt opgevuld en de kringen rondom je ogen worden weggewerkt. We plaatsen net onder jouw oog een filler in de traangoot waarmee het volume direct terugkeert. Je wandelt na de behandeling de deur uit met een frissere oogopslag en minder rimpels. Het resultaat van je traangoot opvullen is 9 tot 12 maanden zichtbaar. Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen die hun traangoot hebben laten opvullen door middel van een filler? Bekijk onderaan de pagina de ervaringen!

Maak kennis met je arts

Cosmetisch Arts Ron van Dijl heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit in Leiden. Van 1984 tot 2018 is Dr. van Dijl werkzaam geweest als neuroloog/klinisch neurofysioloog. Vanaf 1991 heeft hij zichzelf verder verdiept in botuline bij een breed scala aan neurologische ziekten en hyperhidrosis. Dit vormde een goede basis voor zijn werk als cosmetisch arts.

Prijzen

Fillers

 • Wenkbrauwlift
  Vanaf €300,-
 • Traangootjes
  €300,-
 • Bovenliplijntjes
  Vanaf €350,-
 • Lipopvulling
  Vanaf €350,-
 • Marionetlijnen
  Vanaf €450,-
 • Nasolabiale plooien
  Vanaf €450,-
 • Kaaklijn
  Vanaf €550,-
 • Liquid Facelift
  Vanaf €1.250,-

Meer over je traangoot opvullen

Stap 1: Voorbereiding

Bespreek jouw wensen met de arts tijdens het consult. Samen bepalen jullie of de traangootbehandeling inderdaad de beste oplossing is. Als de wensen zijn afgestemd, wordt er een foto van jouw gezicht gemaakt. Hiermee zien we achteraf of de behandeling het gewenste resultaat heeft opgeleverd.

Stap 2: De behandeling

De arts plaatst door middel van een canule de hyaluronzuur filler. Eén injectie is al voldoende voor een frissere oogopslag. Je voelt hier bijna niks van, omdat de filler gevuld is met een verdoving. Binnen 20 minuten sta je weer buiten. Kijk vooral in de spiegel, want het resultaat is direct te zien.

Stap 3: Herstel en nazorg

Na de traangootbehandeling wordt het gebied even gekoeld. Daarna mag je gewoon make-up opdoen en je dag vervolgen. Na 2 weken kom je terug op controle en bespreek je met de arts het resultaat aan de hand van de foto’s. Mocht het gewenste resultaat niet zijn geboekt, dan krijg je een gratis tweede behandeling.

Download Brochure Om alle stappen en belangrijke weetjes nog eens op je gemak door te nemen
ATS Kliniek

Al 20 jaar lokaal en vertrouwd

We zijn altijd volop betrokken en begaan. Dat is het voordeel van een kleinschalige kliniek bij jou in de buurt.

Screenshot_2

Contact

ATS-Kliniek

Wolput 30 5251CG Vlijmen, Noord-Brabant Nederland T: 073 - 6847315 E: info@atskliniek.nl

Plan je intakegesprek

Leuk dat je een intake wilt! Vul het formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij z.s.m. telefonisch contact met je op om het consult in te plannen!

Klanten waarderen ATS kliniek (kliniekervaringen.nl)
4,7/5 214 reviews