hero

Fractional laser verjongt je huid

Voor een huidverjongend resultaat Vanaf €400
kwaliTIJD Vanwege onze hoge kwaliteitseisen besteden wij veel meer tijd aan behandelingen dan anderen. Dat noemen we kwaliTIJD.
Lokaal We zijn altijd volop betrokken en begaan. Dat is het voordeel van een kleinschalige kliniek bij jou in de buurt.
Gerenommeerd Gewoon écht goed. En dat erkennen onze klanten met een gemiddelde beoordeling van een 9,5 op basis van 492 reviews.

De fractional laser behandeling in het kort

De fractional laser werkt effectief op fijne lijntjes en rimpeltjes in het gelaat, huidverslapping, acnelittekens en een rokershuid. De laser maakt gebruik van een veilige en gefilterde techniek waarbij kleine kolommen (‘gaatjes’) in de huid worden gemaakt. De huid tussen deze kolommen blijft intact waardoor er een snelle genezing kan plaatsvinden, waarna vervolgens de aanmaak van elastine en collageen gestimuleerd wordt. Tijdens het genezingsproces worden zowel de opperhuid als het bindweefsel in de lederhuid vernieuwd. De huid krijgt daardoor haar volle, vitale uitstraling terug.

 

Maak kennis met je specialist

Renate is inmiddels bij de ATS-Kliniek al ruim 12 jaar werkzaam als huidtherapeut en werkt met veel plezier. De client staat bij Renate altijd centraal. Iedere client heeft zijn eigen verhaal, waar met aandacht naar geluisterd moet worden.

Meer over een fractional laser behandeling

Stap 1: Voorbereiding

Bespreek jouw wensen met de huidtherapeut tijdens het consult. Samen bepalen jullie welke behandeling de beste oplossing is. Als de wensen zijn afgestemd, wordt er een foto van jouw gezicht gemaakt. Hiermee zien we achteraf of de behandeling het gewenste resultaat heeft opgeleverd.

Stap 2: De Behandeling

De fractional laser maakt minuscule gaatjes in de huid. Deze kleine gaatjes zullen heel snel genezen omdat ze aan alle kanten worden omringd door gezonde huidcellen. De behandeling duurt gemiddeld 30 minuten. De behandeling is niet pijnloos. Het kan warm tot branderig aanvoelen.

Stap 3: Herstel & Nazorg

Na de behandeling heeft men over het algemeen een hersteltijd van vier tot zes dagen. Gedurende het genezingsproces wordt zowel de opperhuid als het bindweefsel in de lederhuid vernieuwd. De huid krijgt daardoor haar volle en vitale uitstraling terug.

Download Brochure Om alle stappen en belangrijke weetjes nog eens op je gemak door te nemen
ATS Kliniek

Al 20 jaar lokaal en vertrouwd

We zijn altijd volop betrokken en begaan. Dat is het voordeel van een kleinschalige kliniek bij jou in de buurt.

Screenshot_2

Contact

ATS-Kliniek

Wolput 30 5251CG Vlijmen, Noord-Brabant Nederland T: 073 - 6847315 E: info@atskliniek.nl

Alles voor positieve ervaringen

Ervaringen van cliënten

Plan je intakegesprek

Leuk dat je een intake wilt! Vul het formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij z.s.m. telefonisch contact met je op om het consult in te plannen!

Klanten waarderen ATS kliniek (kliniekervaringen.nl)
4,7/5 214 reviews

Coronavirus: lees hier hoe wij ermee omgaan