De Fractional Laser is een laser, waarmee een totale huidverbetering in gang wordt gezet, voornamelijk gebruikt tegen huidveroudering. De laser maakt gebruik van een veilige en gefilterde techniek waarbij kleine kolommen (‘gaatjes’) in de huid worden gemaakt. De huid tussen deze kolommen blijft intact waardoor er een snelle genezing kan plaatsvinden, waarna vervolgens de aanmaak van elastine en collageen gestimuleerd wordt. Tijdens het genezingsproces worden zowel de opperhuid als het bindweefsel in de lederhuid vernieuwd. De huid krijgt daardoor haar volle, vitale uitstraling terug.

Informatie

De fractional laser werkt effectief op fijne lijntjes en rimpeltjes in het gelaat, huidverslapping, acnelittekens en een rokershuid. Door behandeling met de fractional laser zal de huidkwaliteit sterk verbeteren en u zult een jeugdigere uitstraling krijgen.

Er wordt ruimschoots de tijd genomen om u volledig te informeren over alle aspecten van een laserbehandeling. Een consult is bij ATS-kliniek écht een adviesgesprek: eerlijk, objectief en voorzien van duidelijke voorlichting over de behandeling en het voor- en natraject. Het is voor de huidtherapeute/laserspecialiste belangrijk te weten wat uw wensen en verwachtingen zijn, zodat zij kan aangeven of wij aan deze verwachtingen kunnen voldoen.

Aan een consult zijn geen consultkosten verbonden.

Voor de behandeling wordt de procedure nogmaals met u doorgenomen en worden foto’s gemaakt voor in uw medisch dossier. Door middel van de fractional laser worden kleine gaatjes/kolommetjes (tot 1mm diep) in de huid gemaakt. Per vierkante centimeter zijn dit er ongeveer 250 stuks. Deze gaatjes geven de omliggende huidcellen de ruimte naar elkaar toe te trekken. Na genezing van het minuscule gaatje trekt de huid strakker. Tijdens het genezingsproces vernieuwen de opperhuid en het bindweefsel in de lederhuid zich. Hierdoor hervindt de huid haar veerkracht, waardoor een betere uitstraling verkregen wordt.

Sommige verzekeraars vergoeden een gedeelte of zelfs het volledige bedrag. Informeer vooraf dus goed bij uw ziektekostenverzekeraar!

U krijgt verzorgingsadviezen en een crème mee naar huis. De eerste dagen zal de huid roodheid vertonen en zal een duidelijk trekkend/stekend gevoel, overeenkomstig met zonverbranding, merkbaar zijn. Ook kan de huid warm aanvoelen en licht gezwollen zijn; de roodheid en warmte zullen langzaam afnemen. Na 24 uur is het toegestaan camouflage te gebruiken. Vervolgens kunt u wat last van jeuk krijgen en kunnen korstjes en vervelling ontstaan. U wordt dringend geadviseerd niet te krabben, omdat dit de kans op infectie verhoogt.

Welke gebieden kunnen behandeld worden?

Gelaat, hals, decolleté en handruggen zijn de meest voorkomende gebieden.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling is goed te verdragen, echter sommige mensen vinden het wel wat gevoelig. U voelt hete speldenprikjes. Meestal is er geen verdoving nodig.

Wat zijn de risico’s?

De risico s zijn klein, maar er kunnen pigmentvlekken ontstaan (hyperpigmentatie). Dit verdwijnt na enkele maanden.

Behandeling
Prijs

Gelaat

Vanaf € 645

Gelaat onderkant

Vanaf € 450

Gelaat bovenkant

Vanaf € 450

Hals

Vanaf € 450

Decollete

Vanaf € 450

Handen

Vanaf € 400

Alles voor positieve ervaringen

Ervaringen van cliënten