Laat die vervelende haren verdwijnen.

Kies voor definitief ontharen bij ATS. Vanaf €67
Actie 5+1 gratis Elke 6e behandeling GRATIS
Gratis Proefbehandeling met diodelaser Intake + behandeling van 15 minuten
Gerenommeerd Gewoon écht goed. En dat erkennen onze klanten met een gemiddelde beoordeling van een 9,5 op basis van 492 reviews.
laserontharing

Een laserontharing behandeling in het kort

Laserontharing: hoef jij binnenkort ook nooit meer te scheren? Je zult versteld staan: met onze speciale diodelaser verdwijnen die vervelende haren voor het grootste deel als sneeuw voor de zon.

HOE WERKT HET ONTHAREN MET EEN DIODE LASER?

De Diode laser produceert een hoog geconcentreerde lichtbundel met een zeer hoge energiewaarde en één specifieke en ideale golflengte (805nm) De haren absorberen de laserenergie en radiofrequente energie. De energie wordt omgezet in warmte. De warmte vernietigt de groeicellen van de haartjes. Het gevolg, een zachte, gladde huid.

VERSCHIL DIODE LASER & EN IPL

Bij Diode laser wordt er gebruik gemaakt van licht van één golflengte (één kleur). Hierdoor gaat er geen licht verloren, en is de behandeling uiterst effectief. Bij IPL gebruikt men verschillende licht golflengtes (meerdere kleuren). Het licht is dus veel minder sterk dan bij Diode, waardoor de haarzakjes minder goed vernietigd worden. Meestal zijn er 10 behandelingen nodig met IPL. Bij de diode laser zijn er ongeveer 4 à 6 behandelingen nodig.

Vergoedingen

Sommige laser behandelingen door de huidtherapeut komen bij een aanvullende verzekering in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar. Voor meer informatie over een eventuele vergoeding adviseren wij u om uw polis na te kijken en contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Maak kennis met je specialist

Renate is inmiddels bij de ATS-Kliniek al ruim 12 jaar werkzaam als huidtherapeut en werkt met veel plezier. De client staat bij Renate altijd centraal. Iedere client heeft zijn eigen verhaal, waar met aandacht naar geluisterd moet worden.

Prijzen

Laserontharing

 • Bikinilijn, klein - 6 behandelingen
  Vanaf €500,-
 • Bikinilijn, groot - 6 behandelingen
  Vanaf €725,-
 • Onderbeen - 6 behandelingen
  Vanaf €925,-
 • Oksels - 6 behandelingen
  Vanaf €335,-
 • Hele benen inclusief bikinilijn - 6 behandelingen
  Vanaf €2.000,-
 • Bovenbenen inclusief bikinilijn - 6 behandelingen
  Vanaf €1.250,-
 • Bovenlip - 6 behandelingen
  Vanaf €402,-
 • Kin - 6 behandelingen
  Vanaf €402,-
 • Bovenlip + kin + hals - 6 behandelingen
  Vanaf €750,-
 • Rug - 6 behandelingen
  Vanaf €1.000,-
 • Rug + schouders - 6 behandelingen
  Vanaf €1.325,-
 • Tepelhof - 6 behandelingen
  Vanaf €335,-
 • Billen - 6 behandelingen
  Vanaf €750,-

Meer over laserontharing

Stap 1: Voorbereiding

Bespreek jouw wensen met de huidtherapeut tijdens het gratis consult. Tijdens dat consult leggen we alles uit, bespreken we hoeveel behandelingen er nodig zullen zijn en wat het gaat kosten. Wanneer je een gevoelige huid hebt of als je bang bent voor het laseren, kunnen we eventueel een proefbehandeling geven. We behandelen dan een klein stukje huid, zodat je kunt ervaren wat het is

Stap 2: De behandeling

De energie van de diodelaser wordt door het pigment in de haarzakjes omgezet in warmte. De kiemcellen rond de haarzakjes worden hierdoor beschadigd, waardoor de haargroei sterk wordt vertraagd, of zelfs helemaal stopt. Vijf tot twintig dagen na de behandeling, valt het haar uit. U bent een goede kandidaat voor laserbehandeling als er sprake is van donkere stugge haren en een lichte huid. Helaas kunt u géén laserontharingsbehandeling ondergaan, als er sprake is van blonde, rossige of grijze haren, donshaar of een donkere huid.

Stap 3: Herstel & Nazorg

Na de behandeling voelt de huid nog wat warm aan. De huidtherapeut geeft je een colpack mee zodat je het behandeldeg gebied na de behandeling thuis kunt koelen. Na elke behandeling groeien er minder haren terug. De haren die terugkomen zijn lichter, dunner en groeien langzamer. Haren groeien in verschillende fasen en er zijn daarom altijd meerdere behandelingen nodig.

Download Brochure Om alle stappen en belangrijke weetjes nog eens op je gemak door te nemen
ATS Kliniek

Al 20 jaar lokaal en vertrouwd

We zijn altijd volop betrokken en begaan. Dat is het voordeel van een kleinschalige kliniek bij jou in de buurt.

Screenshot_2

Contact

ATS-Kliniek

Wolput 30 5251CG Vlijmen, Noord-Brabant Nederland T: 073 - 6847315 E: info@atskliniek.nl

Alles voor positieve ervaringen

Ervaringen van cliënten

Plan je intakegesprek

Leuk dat je een intake wilt! Vul het formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij z.s.m. telefonisch contact met je op om het consult in te plannen!

Klanten waarderen ATS kliniek (kliniekervaringen.nl)
4,7/5 214 reviews

Coronavirus: lees hier hoe wij ermee omgaan