Ken heeft commentaar op Barbie en dat wordt luid en duidelijk kenbaar gemaakt via Instagram. Het gaat hier over de reallife versies van de populaire poppen. Ken hekelt het gebruik van photoshop van Barbie.

De real life Ken is geboren als de Braziliaanse Rodrigo Alves. Rodrigo is een 32-jarige man met een verslaving aan plastisch chirurgie. En hij is er trots op ook, want met regelmaat worden er nieuwe foto’s geplaatst op Instagram van zijn ‘Plastic Fantastic’ leven. Hij heeft nu commentaar op zijn vrouwelijke tegenpool, Valeria Lukyanova, want de menselijke Barbie zou een onbereikbaar ideaalbeeld presenteren.

“Ik vind je prachtig, maar je hebt toegegeven dat je Photoshop gebruikt. Ik vind dat je daarmee een heel slecht voorbeeld geeft van een beeld dat onbereikbaar is. Daarmee wek je frustraties op bij je fans. Ga door met het plaatsen van foto’s met goede make-up en een ‘poppen’ attitude, maar kap met Photoshop”, aldus Rodrigo Alves in het bijschrift van een van zijn Instagram posts. Wat Lukyanova van de verwijten vindt is niet bekend, want ze heeft (nog) niet gereageerd.

 

Tonnen uitgegeven aan plastisch chirurgie

Zelf maakt Rodrigo Alves geen gebruik van Photoshop, maar hij heeft daarentegen al wel €382.00 uitgegeven aan plastisch chirurgie. Valeria Lukyanova zegt voor 99% echt te zijn en alleen maar een borstvergroting gehad te hebben.

Alves kwam eerder dit jaar ook al groot in het nieuws. Hij had zoveel en zo vaak wat laten veranderen aan zijn neus dat zijn lichaam de geplaatste neus afstootte. Hierdoor ontstond er een gat in zijn neus. Dit werd veroorzaakt door een necrose: een aandoening waarbij de cellen afsterven, omdat ze beschadigd zijn. Inmiddels heeft Alves een nieuwe neus laten aanmeten.
Bron: Metronieuws