De liquid facelift werkt met fillers, zodat je niet onder het mes hoeft.

VACATURE | Allround Schoonheidsspecialist of Huidtherapeut

kwaliTIJD Vanwege onze hoge kwaliteitseisen besteden wij veel meer tijd aan behandelingen dan anderen. Dat noemen we kwaliTIJD.
Lokaal We zijn altijd volop betrokken en begaan. Dat is het voordeel van een kleinschalige kliniek bij jou in de buurt.
Gerenommeerd Gewoon écht goed. En dat erkennen onze klanten met een gemiddelde beoordeling van een 9,5 op basis van 492 reviews.

Ben jij representatief, enthousiast, zelfstandig, service gericht, communicatief, open, commercieel en 24 tot 32 uur per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Je bent zelfstandig behandelaar voor huidverjonging en huidverbetering. Je adviseert onze cliënten over diverse behandelingen en voert deze behandelingen zelfstandig uit. Denk hierbij aan laser/IPL- behandelingen voor ontharing, MiraDry behandelingen tegen overmatig zweten en huidverbeteringsbehandelingen met de fractional laser. Daarnaast assisteer je ongeveer 1 dag per week het medisch team bij haartransplantatie behandelingen.

WELKE TALENTEN EN VAARDIGHEDEN ZIEN WE GRAAG?

Je kan snel schakelen met verschillende afdelingen, bent stressbestendig, werkt zelfstandig en gestructureerd. Bovendien ben je empathisch en is verantwoordelijkheidsgevoel voor jou een vanzelfsprekendheid. Daarnaast vragen wij:

  • Je beschikt over een diploma allround schoonheidsspecialist of huidtherapeut;
  • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring;
  • Je bent proactief en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je hebt affiniteit met de cosmetische geneeskunde;
  • Je beschikt over een commerciële instelling;
  • Je bent flexibel inzetbaar en soms beschikbaar in de avonduren of op zaterdag.

Wie zijn wij?

ATS-Kliniek is een Kliniek voor esthetische en plastische chirurgie. Bij ATS-Kliniek werken drie specialistische artsen, waarvan twee plastisch chirurgen, die ook zijn verbonden aan het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Transhair® is specialist op het gebied van haartransplantaties. Wij zijn een klantgedreven organisatie met cliënten uit heel Nederland. Met een gepassioneerd team zijn we elke dag bezig om de verwachtingspatronen van cliënten waar te maken.

Wat bieden wij?

Halfjaar contract met een marktconform salaris en uiteraard met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Afwisselende werkzaamheden en een grote mate van zelfstandigheid.

Interesse?

Ben je enthousiast na het lezen van deze advertentie en past deze functie jou? Stuur dan voor 18 april 2021 je motivatiebrief en/of een motivatiefilmpje met CV naar s.vanoyen@transhair.nl. We kijken uit naar je reactie.

Email: s.vanoyen@transhair.nl Telefoon: 073 684 73 11

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Coronavirus: lees hier hoe wij ermee omgaan