Maatregelen omtrent het Coronavirus | ATS Kliniek

kwaliTIJD Vanwege onze hoge kwaliteitseisen besteden wij veel meer tijd aan behandelingen dan anderen. Dat noemen we kwaliTIJD.
Lokaal We zijn altijd volop betrokken en begaan. Dat is het voordeel van een kleinschalige kliniek bij jou in de buurt.
Gerenommeerd Gewoon écht goed. En dat erkennen onze klanten met een gemiddelde beoordeling van een 9,5 op basis van 492 reviews.

Verantwoordelijke zorg van ATS Kliniek

 

Cliënten zijn bij ATS Kliniek welkom voor een consult en behandeling. Uiteraard wel onder aangepaste omstandigheden, zodat dit op een veilige en verantwoorde wijze kan gebeuren.Uw veiligheid staat bij ons voorop, en het beleid van het RIVM en het Outbreak Management Team (OMT) blijft voor ons leidend.

De afgelopen periode zijn er diverse maatregelen getroffen om u kwalitatief hoogwaardige én veilige zorg te kunnen bieden. Zo gebruiken de medewerkers van ATS extra beschermingsmiddelen en er zijn extra strikte protocollen van kracht om zo veilig mogelijke behandelingsruimte te creëren.

We willen u met klem verzoeken om alleen naar uw afspraak of behandeling te komen. Mocht u toch iemand meenemen dan zal deze persoon verzocht worden om buiten de kliniek te wachten. Zo zorgen we ervoor dat het niet te druk wordt in onze wachtkamers, en vermijden we onnodige risico’s. Want alleen samen krijgen we het Corona-virus onder controle.

Heeft u klachten zoals een neusverkoudheid, hoesten, koorts en/of recent opgetreden benauwdheid? Dan kunnen wij u helaas niet op de kliniek of afspraaklocatie ontvangen. Om uw afspraak te verzetten, of om een afspraak in te plannen, kunt u met ons bellen op telefoonnummer 073- 6847315. Verzet zonodig uw afspraak tijdig. Uiteraard is het dragen van een mondkapje verplicht.

 

Coronavirus: lees hier hoe wij ermee omgaan