laserontharing den bosch

Waarom meerdere behandelingen noodzakelijk zijn voor effectief laser ontharen.

kwaliTIJD Vanwege onze hoge kwaliteitseisen besteden wij veel meer tijd aan behandelingen dan anderen. Dat noemen we kwaliTIJD.
Lokaal We zijn altijd volop betrokken en begaan. Dat is het voordeel van een kleinschalige kliniek bij jou in de buurt.
Gerenommeerd Gewoon écht goed. En dat erkennen onze klanten met een gemiddelde beoordeling van een 9,5 op basis van 492 reviews.

In de herfst en winter hoe je je nooit druk te maken over stoppels op je bikinilijn, oksels of benen. Die zijn immers lekker warm ingepakt en zien eigenlijk geen daglicht. Daarom is dit de ideale periode om ervoor te zorgen dat je jezelf ook hier in zomer niet meer druk over hoeft te maken!

Haren, ongeacht waar deze zich op het lichaam bevinden, verkeren in verschillende groeifases. Namelijk de groei-, overgangs- en rustfase. Wanneer je haar zich in de groeifase bevindt, groeit het. Voor de haren op je hoofd geldt dat ze erg lang kunnen worden maar het haar op je lichaam bereikt vaak bij een bepaalde lengte zijn max. Wanneer dit gebeurt krimpt het haarzakje en zitten de haren minder stevig vast in je huid. Dan zit het haar dus in de overgangsfase. Wanneer haren zich in de rustfase bevinden maakt de haar zich weer op om over te gaan naar de groeifase.

Groeifases van een haar

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van laserontharing worden de haarzakjes van de haren die op dat moment aanwezig zijn vernietigd. Die haar komt dan dus niet meer terug. Maar omdat niet iedere haar zich in dezelfde groeifase bevindt is het niet mogelijk om in een behandeling van al je ongewenste haargroei af te komen. Haarzakjes kunnen zich soms jarenlang in een rustfase bevinden. Vaak worden ze pas getriggerd om weer te gaan groeien wanneer ze door hormonen of medicijnen getriggerd worden. 

Om definitief van je ongewenste haargroei af te komen heb je meerdere behandelingen nodig. Vaak wordt ook geadviseerd om eens in het jaar een onderhoudsbehandeling te ondergaan. De haren die zich voorheen in de rustfase bevonden en toch hebben besloten weer te gaan groeien worden dan verwijderd.

Start in het najaar met laserontharing

In het najaar starten met laserontharing behandelingen is ideaal. Je hebt meerdere behandelingen nodig en tussen die behandelingen zit gemiddeld 6 weken. Daarnaast moet fel zonlicht vermeden worden.

Consult

Tijdens de kennismaking met de huidtherapeut kun je al jouw wensen bespreken en krijg je inzicht in het aantal benodigde behandelingen en de kosten. Samen kijken jullie welke behandelmethode het beste aansluit bij jouw wensen en voor je het weet kan er gestart worden. Nooit meer last van ongewenste haargroei en vervelende stoppeltjes. En niet alleen voor aankomende zomer maar alle zomers daarna ook!

 

Coronavirus: lees hier hoe wij ermee omgaan