Facelift voor een jongere uitstraling

Herstellen van de contouren vanaf €1.700
kwaliTIJD Vanwege onze hoge kwaliteitseisen besteden wij veel meer tijd aan behandelingen dan anderen. Dat noemen we kwaliTIJD.
Lokaal We zijn altijd volop betrokken en begaan. Dat is het voordeel van een kleinschalige kliniek bij jou in de buurt.
Gerenommeerd Gewoon écht goed. En dat erkennen onze klanten met een gemiddelde beoordeling van een 9,5 op basis van 492 reviews.
facelift ats kliniek

Een facelift in het kort

Ondanks de vele nieuwe behandelingen die er de laatste jaren zijn bijgekomen, is de facelift nog altijd de ingreep die het langdurigst en meest verjongende resultaat geeft. Niet alleen wordt het uiterlijk sterk verbeterd, ook de onderliggende oorzaken worden aangepakt. Bij een facelift wordt namelijk niet alleen de verslapte huid gecorrigeerd door het overschot aan huid weg te halen. Omdat het onderhuidse steunweefsel en de spieren slapper zijn geworden en het vet niet meer op de juiste plaatsen zit, wordt ook dit geherstructureerd en aangespannen, waardoor de onder- en bovenlaag weer perfect op elkaar aansluiten. Dit heet de SMAS-techniek: Superficial Muscular Aponeurotic System. Benieuwd naar de kosten van een facelift? Bekijk onderstaand de prijzen.

Voor- en na foto's facelift

Onderstaand een aantal resultaat foto's van een facelift.

Facelift-01-a Facelift-01-b
Facelift-02-a Facelift-02-b
Facelift-03-a Facelift-03-b
Facelift-04-a Facelift-04-b
Facelift-01-b
Facelift-02-b
Facelift-03-b
Facelift-04-b

Maak kennis met je arts

Dr. R. Franken is binnen de ATS-Kliniek de specialist op het gebied van o.a. facelift, borstlift, buikwandcorrectie, gyneacomastie en liposuctie. Als plastisch chirurg werkt hij nauwgezet en streeft hij naar perfectionisme. Naast zijn werkzaamheden bij de ATS-Kliniek is Dr. Franken ook als Plastisch Chirurg werkzaam bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis in 's-Hertogenbosch.

Prijzen

Gelaatchirurgie

 • Narcose Liposculpture hals/kin
  Vanaf €1.700,-
 • Narcose Halslift
  Vanaf €4.700,-
 • Narcose Hals/facelift
  Vanaf €4.700,-
 • Narcose Minilift/S lift
  Vanaf €4.700,-
 • Narcose Facelift/MACS lift
  Vanaf €5.200,-

Meer over een facelift behandeling

Stap 1: de voorbereiding

Wanneer je bij ons komt voor een consult spreek je de medisch consulente en de plastisch chirurg. Er wordt ruimschoots de tijd genomen om je volledig te informeren over alle aspecten. Een consult is bij ATS-kliniek écht een adviesgesprek: eerlijk, objectief en voorzien van duidelijke voorlichting over de behandeling en het voor en -natraject.

Stap 2: de behandeling

De chirurg die je hebt gesproken tijdens het consult is altijd degene die de behandeling uitvoert. Zo ben je ervan verzekerd dat je je behandelend chirurg op de hoogte is van al jouw vragen en wensen. Voor de behandeling wordt de behandelprocedure door de chirurg nogmaals met je doorgenomen en worden foto’s gemaakt voor in jouw medisch dossier.

Stap 3: herstel en nazorg

De zorg en aandacht stoppen niet na jouw behandeling. Uiteraard blijft de plastich chirurg die je behandeld heeft en zijn team na de behandeling 24/7 beschikbaar voor je vragen. Bovendien zullen er regelmatig controlemomenten worden afgesproken

Download Brochure Om alle stappen en belangrijke weetjes nog eens op je gemak door te nemen
ATS Kliniek

Al 20 jaar lokaal en vertrouwd

We zijn altijd volop betrokken en begaan. Dat is het voordeel van een kleinschalige kliniek bij jou in de buurt.

Screenshot_2

Contact

ATS-Kliniek

Wolput 30 5251CG Vlijmen, Noord-Brabant Nederland T: 073 - 6847315 E: info@atskliniek.nl

Alles voor positieve ervaringen

Ervaringen van cliënten

Plan je intakegesprek

Leuk dat je een intake wilt! Vul het formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij z.s.m. telefonisch contact met je op om het consult in te plannen!

Klanten waarderen ATS kliniek (kliniekervaringen.nl)
4,7/5 214 reviews