Geef je huid een oppepper met de Lanluma skinboosterbehandeling.

Wenkbrauwlift met filler maakt jeugdiger

Een alternatief voor ooglidcorrectie Vanaf €300
kwaliTIJD Vanwege onze hoge kwaliteitseisen besteden wij veel meer tijd aan behandelingen dan anderen. Dat noemen we kwaliTIJD.
Lokaal We zijn altijd volop betrokken en begaan. Dat is het voordeel van een kleinschalige kliniek bij jou in de buurt.
Gerenommeerd Gewoon écht goed. En dat erkennen onze klanten met een gemiddelde beoordeling van een 9,5 op basis van 492 reviews.

Wenkbrauwlift met filler in het kort

Oogleden gaan naarmate je ouder wordt steeds meer hangen met een vermoeide blik als gevolg, daarnaast ontstaan er rimpels doordat de huid steeds minder elastisch wordt. De wenkbrauwlift met filler werkt dit weg en zorgt ervoor dat de minder elastische huid weer opgevuld wordt. De arts plaatst 4 tot 6 injecties met natuurlijk hyaluronzuur bij je oog tijdens deze behandeling. Hierna heb je weer een jeugdige uitstraling en een open en frisse oogopslag. De wenkbrauwlift met filler biedt uitkomst wanneer je nog niet toe bent aan een ooglidcorrectie maar wel graag een jongere oogopslag wil.

Maak kennis met je arts

Cosmetisch Arts Ron van Dijl heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit in Leiden. Van 1984 tot 2018 is Dr. van Dijl werkzaam geweest als neuroloog/klinisch neurofysioloog. Vanaf 1991 heeft hij zichzelf verder verdiept in botuline bij een breed scala aan neurologische ziekten en hyperhidrosis. Dit vormde een goede basis voor zijn werk als cosmetisch arts.

Prijzen

Fillers

 • Wenkbrauwlift
  Vanaf €300,-
 • Traangootjes
  €300,-
 • Bovenliplijntjes
  Vanaf €350,-
 • Lipopvulling
  Vanaf €350,-
 • Marionetlijnen
  Vanaf €450,-
 • Nasolabiale plooien
  Vanaf €450,-
 • Kaaklijn
  Vanaf €550,-
 • Liquid Facelift
  Vanaf €1.250,-

Meer over een wenkbrauwlift met filler

Stap 1: Voorbereiding

In de filler zit hyaluronzuur, een natuurlijke bouwsteen dat door de jaren heen uit uw lichaam verdwijnt. Met injecties vullen wij dit weer aan. Je krijgt zo een frissere oogopslag terwijl je jouw natuurlijke gelaatstrekken behoudt. De arts maakt ook een foto van jouw gezicht. Zo zien we of het gewenste resultaat is bereikt.

Stap 2: De behandeling

De arts plaatst 4 tot 6 injecties met fillers bij uw wenkbrauwen. Het hyaluronzuur geeft weer volume en lift uw wenkbrauw. De injecties doen geen pijn, maar voelen als een speldenprik. De behandeling duurt zo’n 20 minuten. Het hyaluronzuur is na 4 weken aangesterkt. Dan volgen ook de laatste injecties.

Stap 3: Herstel en nazorg

Je mag na de behandeling direct naar huis en make-up opdoen. 4 weken later is de nacontrole. Jouw oogopslag ziet er dan al jonger en frisser uit. Je bent dan ook klaar voor de tweede behandeling. Het natuurlijke proces doet vervolgens zijn werk. Het resultaat is tot een jaar zichtbaar.

Download Brochure Om alle stappen en belangrijke weetjes nog eens op je gemak door te nemen
ATS Kliniek

Al 20 jaar lokaal en vertrouwd

We zijn altijd volop betrokken en begaan. Dat is het voordeel van een kleinschalige kliniek bij jou in de buurt.

Screenshot_2

Contact

ATS-Kliniek

Wolput 30 5251CG Vlijmen, Noord-Brabant Nederland T: 073 - 6847315 E: info@atskliniek.nl

Plan je intakegesprek

Leuk dat je een intake wilt! Vul het formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij z.s.m. telefonisch contact met je op om het consult in te plannen!

Klanten waarderen ATS kliniek (kliniekervaringen.nl)
4,7/5 214 reviews