hero

Liquid facelift verjongt je gezicht

Boost je gezicht zonder chirurgische ingreep Vanaf €1.250
kwaliTIJD Vanwege onze hoge kwaliteitseisen besteden wij veel meer tijd aan behandelingen dan anderen. Dat noemen we kwaliTIJD.
Lokaal We zijn altijd volop betrokken en begaan. Dat is het voordeel van een kleinschalige kliniek bij jou in de buurt.
Gerenommeerd Gewoon écht goed. En dat erkennen onze klanten met een gemiddelde beoordeling van een 9,5 op basis van 492 reviews.
Het resultaat van de traangootbehandeling is 18 tot 24 maanden zichtbaar.

Een liquid facelift in het kort

Geef jouw gezicht een facelift zonder chirurgische ingreep, dit betekent dat er niet zal worden gesneden in uw gezicht om het volume weer terug te krijgen. Een liquid facelift werkt met fillers jouw rimpels, contourverlies en huidverslapping weg en geeft er volume voor terug. Na 45 minuten sta je alweer buiten met een frisser, strakker en jeugdig gezicht. Het resultaat is een jaar zichtbaar, maar je kunt de behandeling probleemloos vaker herhalen. Benieuwd wat een liquid facelift zal kosten? Bekijk op deze pagina het overzicht van alle kosten voor filler behandelingen in het gelaat. 

Maak kennis met je arts

Cosmetisch Arts Ron van Dijl heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit in Leiden. Van 1984 tot 2018 is Dr. van Dijl werkzaam geweest als neuroloog/klinisch neurofysioloog. Vanaf 1991 heeft hij zichzelf verder verdiept in botuline bij een breed scala aan neurologische ziekten en hyperhidrosis. Dit vormde een goede basis voor zijn werk als cosmetisch arts.

Prijzen

Fillers

 • Wenkbrauwlift
  Vanaf €300,-
 • Traangootjes
  €300,-
 • Bovenliplijntjes
  Vanaf €350,-
 • Lipopvulling
  Vanaf €350,-
 • Marionetlijnen
  Vanaf €450,-
 • Nasolabiale plooien
  Vanaf €450,-
 • Kaaklijn
  Vanaf €550,-
 • Liquid Facelift
  Vanaf €1.250,-

Meer over een liquid facelift

Stap 1: Voorbereiding

De arts bespreekt samen met jou de wensen en bekijkt welke gebieden je wilt aanpakken. Denk aan de jukbeenderen en het voorhoofd. Hoeveel injecties je krijgt, hangt van jouw wensen af. Om zeker te zijn dat het gewenste resultaat achteraf is behaald, maakt de arts tijdens het consult een foto van jouw gezicht.

Stap 2: De behandeling

Waar de arts tijdens een operatie de huid strak trekt, vult hij met een liquid facelift de huid juist op met fillers. Dit is een subtiel proces zodat jouw natuurlijke gelaatstrekken zichtbaar blijven. De behandeling duurt maximaal 45 minuten en is pijnloos doordat de fillers een verdoving bevatten.

Stap 3: Herstel en nazorg

Na de liquid facelift kun je direct verder met jouw dag. Er kan een kleine zwelling ontstaan met blauwe plekken, maar die mag je wegwerken met make-up. Na 2 weken kom je langs voor de nacontrole. Je bekijkt met de arts of het resultaat is bereikt en ontvangt een gratis tweede liquid facelift wanneer dat niet zo is.

Download Brochure Om alle stappen en belangrijke weetjes nog eens op je gemak door te nemen
ATS Kliniek

Al 20 jaar lokaal en vertrouwd

We zijn altijd volop betrokken en begaan. Dat is het voordeel van een kleinschalige kliniek bij jou in de buurt.

Screenshot_2

Contact

ATS-Kliniek

Wolput 30 5251CG Vlijmen, Noord-Brabant Nederland T: 073 - 6847315 E: info@atskliniek.nl

Plan je intakegesprek

Leuk dat je een intake wilt! Vul het formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij z.s.m. telefonisch contact met je op om het consult in te plannen!

Klanten waarderen ATS kliniek (kliniekervaringen.nl)
4,7/5 214 reviews