Stoor jij je eraan dat rimpels je gezicht ouder doen lijken? Dan zouden fillers een goede oplossing kunnen. Door middel van een paar eenvoudige prikjes kunnen we je lippen opvullen en storende rimpels verminderen. Bij ATS zijn we gespecialiseerd in natuurlijke, subtiele rimpelbehandelingen. Zodat jij jezelf weer 100% herkent in de spiegel.

Informatie

Door het ouder worden en/of door schade van o.a. te veel zon, stress, roken, een slecht voedingspatroon en luchtvervuiling, vertraagt de celvernieuwing. Collageen en elastine, die samen voor een soepele, veerkrachtige onderhuidse steunlaag zorgen, worden niet meer op goed niveau vernieuwd. Hierdoor ontstaan er onderhuidse gebieden, waarvan het steunweefsel “klonterig” wordt. Aan de buitenkant ziet uw huid er niet langer egaal en glad uit, terwijl op andere gebieden dit steunweefsel juist invalt. Aan de buitenkant valt de huid op die plekken ook in. Dit zijn rimpels.

Ook repeterende bewegingen, zoals fronsen, roken en lachen trekken rimpels en plooien in het gezicht, die op een bepaald moment blijvend worden. Het onderhuidse steunweefsel kan voor een deel weer beter gaan functioneren door veranderingen in lifestyle (als dat de oorzaak is) door specifieke cosmetica en door diverse huidbehandelingen, zoals laserbehandelingen en peelings. Maar rimpels kunnen ook worden opgevuld.

Behandelindicaties:

 • Fronsrimpels
 • Traangootjes
 • Liquid Facelift
 • Neus-lippenplooi
 • Horizontale voorhoofdsrimpels
 • Verticale rimpeltjes op de bovenlip
 • Afhangende mondhoeken
 • Littekens
 • Kraaienpootjes
 • Volume aanbrengen in bijvoorbeeld wangen of jukbeenderen
 • Contourverbetering
 • Profhilo

Er wordt ruimschoots de tijd genomen om u volledig te informeren over alle aspecten van een rimpelbehandeling. Een consult is bij ATS-kliniek écht een adviesgesprek: eerlijk, objectief en voorzien van duidelijke voorlichting over de behandeling en het voor- en natraject. Het is voor de arts belangrijk te weten wat uw wensen en verwachtingen zijn, zodat zij/hij kan aangeven of wij aan deze verwachtingen kunnen voldoen.

Aan een consult zijn geen consultkosten verbonden.

Voor de behandeling wordt de procedure met u doorgenomen en worden foto’s gemaakt voor in uw medisch dossier. Bij een behandeling met fillers wordt gebruikt gemaakt van Lidocaïne, die in de filler al aanwezig is. Zo wordt de behandeling aangenamer, doordat het minder gevoelig is. Bij een behandeling lipvulling wordt de lip eerst altijd verdoofd, daar de lip erg gevoelig is door de vele zenuwen.

Het kan zijn dat je na een behandeling met fillers een kleine zwelling of een blauwe plek krijgt. Na een behandeling kunt u ervan uitgaan dat u gewoon weer uw dagelijkse dingen kunt doen. U mag het gebied wat behandeld is eventueel masseren en/of koelen.

Hoelang blijft het resultaat?

Ongeveer 9-12 maanden.

Is de behandeling pijnlijk?

Door de nieuwste injectietechnieken wordt een behandeling met Fillers niet als pijnlijk ervaren. Wel kan de behandeling gevoelig zijn.

Behandeling
Prijs

Traangootbehandeling

Vanaf € 300

Rimpels en plooien - Teosyal Redensity II - 0,5 ml

Vanaf € 300

Rimpels en plooien - Teosyal Global Action - 1 ml

Vanaf € 395

Rimpels en plooien - Radiesse - 0,8 ml

Vanaf € 450

Liquid Facelift

Vanaf € 1250

Profhilo 2 behandelingen

Vanaf € 600

Alles voor positieve ervaringen

Ervaringen van cliënten