Filler behandeling verjongt het gezicht

Meer volume in je gezicht Vanaf €300
kwaliTIJD Vanwege onze hoge kwaliteitseisen besteden wij veel meer tijd aan behandelingen dan anderen. Dat noemen we kwaliTIJD.
Lokaal We zijn altijd volop betrokken en begaan. Dat is het voordeel van een kleinschalige kliniek bij jou in de buurt.
Gerenommeerd Gewoon écht goed. En dat erkennen onze klanten met een gemiddelde beoordeling van een 9,5 op basis van 492 reviews.

Een filler behandeling in het kort

Stoor jij je eraan dat rimpels je gezicht ouder doen lijken? Dan zou een filler behandeling een goede oplossing kunnen. Door middel van een paar eenvoudige prikjes kunnen we je lippen opvullen en storende rimpels verminderen. Bij ATS zijn we gespecialiseerd in natuurlijke, subtiele rimpelbehandelingen. Zodat jij jezelf weer 100% herkent in de spiegel.

ATS werkt met Teosyal

Teosyal is een biologisch afbreekbare, niet-dierlijke, heldere gel op basis van hyaluronzuur. Teosyal is verkrijgbaar in acht varianten, elk met een specifiek effect (het onzichtbaar maken van fijne lijntjes, meer volume geven aan de lippen, het verbeteren van gezichtscontouren). Teosyal kan geïnjecteerd worden in het gehele gelaat en in de hals.

Maak kennis met je arts

Cosmetisch Arts Ron van Dijl heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit in Leiden. Van 1984 tot 2018 is Dr. van Dijl werkzaam geweest als neuroloog/klinisch neurofysioloog. Vanaf 1991 heeft hij zichzelf verder verdiept in botuline bij een breed scala aan neurologische ziekten en hyperhidrosis. Dit vormde een goede basis voor zijn werk als cosmetisch arts.

Prijzen

Fillers Teosyal

 • Global Action 1 ml
  €350,-
 • Deep Lines 1 ml
  €450,-
 • Ultra Deep 1 ml
  €500,-
 • RHA1 1 ml
  €350,-
 • RHA2 1 ml
  €350,-
 • RHA3 1 ml
  €400,-
 • RHA4 1 ml
  €425,-
 • Redensity II 1 ml
  €600,-

Meer over een filler behandeling

Stap 1: Voorbereiding

Bespreek jouw wensen met de arts tijdens het consult. Samen bepalen jullie welke behandeling de beste oplossing is. Als de wensen zijn afgestemd, wordt er een foto van jouw gezicht gemaakt. Hiermee zien we achteraf of de behandeling het gewenste resultaat heeft opgeleverd.

Stap 2: De Behandeling

De behandeling is nagenoeg pijnloos. Binnen 25 minuten sta je weer buiten. Kijk vooral in de spiegel, want het resultaat is direct te zien.

Stap 3: Herstel & Nazorg

Na de behandeling mag je gewoon make-up opdoen en je dag vervolgen. Na 2 weken kom je terug op controle en bespreek je met de arts het resultaat aan de hand van de foto’s. Mocht het gewenste resultaat niet zijn geboekt, dan krijg je kosteloos op dat moment een vervolgbehandeling

Download Brochure Om alle stappen en belangrijke weetjes nog eens op je gemak door te nemen
ATS Kliniek

Al 20 jaar lokaal en vertrouwd

We zijn altijd volop betrokken en begaan. Dat is het voordeel van een kleinschalige kliniek bij jou in de buurt.

Screenshot_2

Contact

ATS-Kliniek

Wolput 30 5251CG Vlijmen, Noord-Brabant Nederland T: 073 - 6847315 E: info@atskliniek.nl

Alles voor positieve ervaringen

Ervaringen van cliënten

Plan je intakegesprek

Leuk dat je een intake wilt! Vul het formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij z.s.m. telefonisch contact met je op om het consult in te plannen!

Klanten waarderen ATS kliniek (kliniekervaringen.nl)
4,7/5 214 reviews