Profhilo voor huidverjonging

Profhilo versterkt, verfrist en verjongt je huid Vanaf €600
kwaliTIJD Vanwege onze hoge kwaliteitseisen besteden wij veel meer tijd aan behandelingen dan anderen. Dat noemen we kwaliTIJD.
Lokaal We zijn altijd volop betrokken en begaan. Dat is het voordeel van een kleinschalige kliniek bij jou in de buurt.
Gerenommeerd Gewoon écht goed. En dat erkennen onze klanten met een gemiddelde beoordeling van een 9,5 op basis van 492 reviews.
Een profhilo geeft jouw huid een natuurlijke skin boost

Profhilo in het kort

Verstevig en verjong jouw huid op een natuurlijke manier met een profhilo. Vanaf je dertigste neemt het hyaluronzuur en ook het vocht in jouw lichaam af. Dit maakt jouw huid slapper, droger en doffer. Een profhilo sterkt het weefsel weer aan met hyaluronzuur. Zo zet je de natuurlijke cellen aan het werk en krijg je een frisse skin boost bij het gezicht, de hals, handen, armen of decolleté. Doordat de natuurlijke cellen worden gestimuleerd bij de profhilo behandeling zal dit zorgen voor een natuurlijk herstelproces.

Maak kennis met je arts

Cosmetisch Arts Ron van Dijl heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit in Leiden. Van 1984 tot 2018 is Dr. van Dijl werkzaam geweest als neuroloog/klinisch neurofysioloog. Vanaf 1991 heeft hij zichzelf verder verdiept in botuline bij een breed scala aan neurologische ziekten en hyperhidrosis. Dit vormde een goede basis voor zijn werk als cosmetisch arts.

Prijzen

Profhilo

  • Losse behandeling
    €325,-
  • 1e twee behandelingen
    €600,-
  • 1e drie behandelingen
    €850,-

Meer over een profhilo behandeling

Stap 1: Voorbereiding

Samen met de arts bespreek je jouw wensen. Geef aan waar je de huid en teint wilt verbeteren en de arts geeft zijn deskundige advies. Dat mogen meerdere probleemgebieden zijn, zoals de hals en handen. Vervolgens geeft de arts op je huid aan waar de injecties komen. Als je tevreden bent, start de behandeling.

Stap 2: De behandeling

De profhilo bestaat uit 2 pijnvrije fases. De eerste keer krijg je 10 kleine prikjes. Dit duurt ongeveer 20 minuten. Het hyaluronzuur voedt jouw cellen op natuurlijke wijze, maar dit proces kost tijd. Na 4 weken is het hyaluronzuur volledig opgenomen en kom je langs voor de laatste injecties.

Stap 3: Herstel en nazorg

De behandeling ontlast je niet in jouw dagelijkse bezigheden. Je wandelt zorgeloos de deur uit met een kleine kans op zwellingen. Zo’n 4 weken na de eerste behandeling ziet jouw huid er al steviger en frisser uit. Dan volgt ook de tweede behandeling. Je geniet ongeveer 1 jaar van jouw frissere, jongere huid.

Download Brochure Om alle stappen en belangrijke weetjes nog eens op je gemak door te nemen
ATS Kliniek

Al 20 jaar lokaal en vertrouwd

We zijn altijd volop betrokken en begaan. Dat is het voordeel van een kleinschalige kliniek bij jou in de buurt.

Screenshot_2

Contact

ATS-Kliniek

Wolput 30 5251CG Vlijmen, Noord-Brabant Nederland T: 073 - 6847315 E: info@atskliniek.nl

Plan je intakegesprek

Leuk dat je een intake wilt! Vul het formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij z.s.m. telefonisch contact met je op om het consult in te plannen!

Klanten waarderen ATS kliniek (kliniekervaringen.nl)
4,7/5 214 reviews