Veelgestelde vragen

Over de kliniek

ATS-kliniek bestaat sinds 2004.

Consulten, behandelingen onder lokale verdoving en cosmetische behandelingen vinden plaats in onze kliniek in Vlijmen. Plastische chirurgische behandelingen onder algehele narcose vinden plaats in het Medisch Centrum Waalre

Alle artsen hebben een bewezen staat van dienst. Bovendien werken zij allen vanaf de start van ATS (2004) in de kliniek.

Behandelingen

Na de meeste behandelingen kunt u dezelfde dag of in de loop van de avond naar huis.

Er wordt zeker aangeraden minimaal 10 dagen voorafgaand aan uw behandeling te stoppen met roken. Ook na de ingreep is het verstandig niet of zo min mogelijk te roken i.v.m. uw herstel.

Ja, na iedere operatie worden controlemomenten gepland. Afhankelijk van de ingreep zijn de controlemomenten afwijkend

Indien u medicatie gebruikt dan verzoeken wij u, tijdens het consult de naam of namen hiervoor aan de arts door te geven of de bijsluiters mee te nemen. De arts adviseert u hier verder over.

Ja, u mag uiteraard iemand meenemen tijdens het consult. Op de behandelingsdatum mag na de ingreep een persoon op de kamer aanwezig zijn. Dit i.v.m. de rust en privacy van andere patiënten.

Wij hanteren een minimale leeftijd van 18 jaar. Echter tot 21 jaar verlangen wij toestemming van de ouders/verzorgers.

Ja, deze zijn terug te vinden via www.kliniekervaringen.nl Desgewenst kunnen wij referenties aan u doorgeven.

Betalen

U kunt de behandeling contant, per pin of per bank betalen. Een pinbetaling is afhankelijk van uw limiet bij uw bank.

Dit is afhankelijk van de behandeling en van uw verzekering. U kunt dit het beste navragen bij uw ziektekostenverzekeraar.

ATS-kliniek werkt nauw samen met AndersLenen. Desgewenst kunnen wij u met hen in contact brengen om een financieringsaanvraag via hen te regelen.

U heeft tot 14 dagen voorafgaand aan de behandeling de mogelijkheid om te annuleren.