Voor miljoenen mensen is overmatig okselzweet (de medische term is axillaire hyperhidrosis) een dagelijkse strijd die invloed heeft op bijna alle aspecten van het leven. Of het nu spanning is op het werk is, schaamte in relaties en sociale contacten, of frustratie over het moeten dragen van kleding die uw zweet verbergt, overmatig zweten kan vernietigende effecten hebben op uw emotionele welzijn en zelfbeeld.

ATS-kliniek biedt een blijvende oplossing; miraDry. De miraDry procedure is snel en niet-invasief. Het miraDry systeem geeft precies gedoseerde energie af aan de regio waar de okselzweetklieren zich bevinden, en elimineert de zweetklieren niet-invasief. Omdat de zweetklieren niet terugkomen of opnieuw aangroeien na de behandeling, zijn de resultaten blijvend en snel. U kunt direct na de behandeling zweetvermindering verwachten, met minimale tot geen hersteltijd.

Er is tevens een andere behandeling mogelijk (Hyperhidrosis)

Informatie

De meeste patiënten melden een enorme vermindering van zweet; in een recent klinisch onderzoek was de gemiddelde zweetreductie 82%. U zou direct na de behandeling een vermindering van zweet moeten merken. Zoals bij elke medische procedure, kunnen de resultaten per persoon verschillen.

Er wordt ruimschoots de tijd genomen om u volledig te informeren over alle aspecten van een laserbehandeling. Een consult is bij ATS-kliniek écht een adviesgesprek: eerlijk, objectief en voorzien van duidelijke voorlichting over de behandeling en het voor- en natraject. Het is voor de huidtherapeute/laserspecialiste belangrijk te weten wat uw wensen en verwachtingen zijn, zodat zij kan aangeven of wij aan deze verwachtingen kunnen voldoen.

Aan een consult zijn geen consultkosten verbonden.

miradry

De arts behandelt elk okselgebied op maat met meerdere plaatsingen van het miraDry handstuk. Voorafgaand aan de procedure wordt plaatselijke verdoving toegediend aan de oksels. Uw bezoek aan de kliniek duurt meestal ongeveer een uur.

Er zijn veel voordelen aan een miraDry behandeling. Het geeft een blijvend resultaat. Het is geen operatie en heeft weinig tot geen bijwerkingen. Over het algemeen is een snelle hervatting van dagelijkse bezigheden mogelijk.

Bij 80% van de cliënten is de zweetreductie met de eerste behandeling dusdanig groot dat zij geen tweede behandeling behoeven.

De behandeling is veilig, FDE erkend en heeft een CE keurmerk.

MiraDry gebruikt de enige niet-invasieve technologie die door de FDA is goedgekeurd en waarvan klinisch bewezen is dat zweet enorm verminderd wordt met blijvende resultaten. Met niet-invasief bedoelen we dat er geen agressieve chemicaliën, gifstoffen of chirurgie gebruikt worden bij de behandeling.

Uw arts zal waarschijnlijk voor een paar dagen een pijnstiller zonder recept en het gebruik van ice packs aanbevelen. Meteen na de procedure zou u in staat moeten zijn om uw normale activiteiten of werk weer op te pakken en normaal gesproken kunt u binnen een aantal dagen weer beginnen met sporten. Wat plaatselijk ongemak of zwelling is normaal en verdwijnt binnen een paar weken. Sommige patiënten hebben kortdurend een veranderd gevoel in de huid van hun oksels of bovenarmen, wat geleidelijk verdwijnt.

Heb ik de zweetklieren in mijn oksel niet nodig?


Uw lichaam heeft meer dan 4 miljoen zweetklieren, waarvan er zich slechts ongeveer 2% in de oksels bevinden. Elimineren van deze 2% heeft geen effect op het vermogen van het lichaam om zichzelf te koelen.

Hoe wijkt de miraDry procedure af van andere behandelmogelijkheden?

Andere behandelmogelijkheden zijn erop gericht om de zweetklieren tijdelijk uit te schakelen, of impliceren chirurgie met de daarbij behorende risico's. Alleen de miraDry procedure biedt een blijvende oplossing met een niet-invasieve behandeling.

Is de miraDry procedure geschikt voor mij?


Als het uitbreken van okselzweet, kleding met vlekken of het regelmatig aanbrengen van anti-transpirant uw dagelijks leven belemmeren, kunt u een goede kandidaat zijn voor de miraDry procedure. Praat met uw arts om te ontdekken of de miraDry procedure geschikt is voor u.

Kan miraDry ook worden gebruikt voor andere lichaamsgebieden?

De miraDry behandeling is alleen geschikt voor de oksels en kan helaas niet worden gebruikt voor het behandelen van andere lichaamsgebieden of voor gegeneraliseerde hyperhidrosis.

Behandeling
Prijs

Eerste behandeling

Vanaf € 1495

Tweede behandeling

Vanaf € 995

Alles voor positieve ervaringen

Ervaringen van cliënten