ATS-Kliniek zoekt een Cosmetisch Arts (M/V)

kwaliTIJD Vanwege onze hoge kwaliteitseisen besteden wij veel meer tijd aan behandelingen dan anderen. Dat noemen we kwaliTIJD.
Lokaal We zijn altijd volop betrokken en begaan. Dat is het voordeel van een kleinschalige kliniek bij jou in de buurt.
Gerenommeerd Gewoon écht goed. En dat erkennen onze klanten met een gemiddelde beoordeling van een 9,5 op basis van 492 reviews.

ATS Kliniek is een Kliniek voor esthetische en plastische chirurgie. Bij ATS-Kliniek werken drie specialistische artsen, waarvan twee plastisch chirurgen, die ook zijn verbonden aan het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een Cosmetisch Arts.

Wat ga je doen?
Samen met de cliënt bepaal je welke behandeling het beste aansluit bij zijn of haar vraag. Je voert cosmetische behandelingen uit met injectables, zoals Botox® en fillers.

Waar kom je te werken?
ATS-Kliniek bevindt zich op Landgoed Wagenberg in Vlijmen. In onze kliniek bieden we een totaal aanpak op esthetisch gebied: plastische chirurgie, injectables en huidtherapie. Wij staan voor gastvrijheid en professionaliteit en werken met korte toegangstijden. Onze dienstverlening is gericht op vriendelijke en persoonlijke benadering van de cliënt.

Wat vragen wij?

  • Je bent een BIG-geregistreerd arts en al enige tijd werkzaam als Cosmetisch arts;
  • Je hebt een erkende opleiding genoten en ervaring binnen de esthetiek als het gaat om injecteren van Botox® en fillers;
  • Je hebt esthetisch inzicht en kennis van de gezichtsanatomie om een veilige en passende behandeling te bieden;
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden en bent patiëntgericht;
  • Flexibel ten aanzien van werktijden. Je bent bereidt om op een avond en/of zaterdag te werken.

 

Geïnteresseerd? Stuur je motivatie met CV naar Sandra van Oijen, sandra@atskliniek.nl