Facelift voor een jongere uitstraling

Herstellen van de contouren vanaf €1.700
facelift ats kliniek

Een facelift in het kort

Het succes van een facelift hangt af van een aantal factoren. Allereerst spelen uw leeftijd en de conditie van uw huid een belangrijke rol. Iemand van 60 kan een betere huid hebben wat elasticiteit betreft, dan iemand van 45. Ook leefgewoonten tellen mee. Veel in de zon liggen en/of roken hebben een nadelige invloed op het uiteindelijke resultaat. U kunt er jaren jeugdiger uitzien na een facelift, zonder dat anderen kunnen zien dat u een facelift heeft laten doen. De chirurg die de facelifts uitvoert, zal eerst uitvoerig naar uw mimiek kijken. Hoe gebruikt u uw spieren, hoe zijn de verhoudingen in het gezicht. Deze basis moet bewaard blijven na een facelift, omdat uw unieke karakteristieken immers bepalen wie u bent.

Ondanks de vele nieuwe behandelingen die er de laatste jaren zijn bijgekomen, is de facelift nog altijd de ingreep die het langdurigst en meest verjongende resultaat geeft. Niet alleen wordt het uiterlijk sterk verbeterd, ook de onderliggende oorzaken worden aangepakt. Bij een facelift wordt namelijk niet alleen de verslapte huid gecorrigeerd door het overschot aan huid weg te halen. Omdat het onderhuidse steunweefsel en de spieren slapper zijn geworden en het vet niet meer op de juiste plaatsen zit, wordt ook dit geherstructureerd en aangespannen, waardoor de onder- en bovenlaag weer perfect op elkaar aansluiten. Dit heet de SMAS-techniek: Superficial Muscular Aponeurotic System. Benieuwd naar de kosten van een facelift? Bekijk onderstaand de prijzen.

Voor- en na foto's facelift

Onderstaand een aantal resultaat foto's van een facelift.

Facelift-01-a Facelift-01-b
Facelift-02-a Facelift-02-b
Facelift-03-a Facelift-03-b
Facelift-04-a Facelift-04-b
Facelift-01-b
Facelift-02-b
Facelift-03-b
Facelift-04-b

Prijzen

Gelaatchirurgie

 • Lokale verdoving Liposculpture hals/kin
  Vanaf €975
 • Lokale verdoving Halslift en platysmalift
  Vanaf 5.675,-
 • Narcose Hals/facelift
  Vanaf €10.500
 • Lokale verdoving Minilift/S lift
  Vanaf €4.475-
 • Lokale verdoving MACS lift
  Vanaf €5.875,-

Meer over een facelift behandeling

Stap 1: de voorbereiding

Wanneer je bij ons komt voor een consult spreek je de medisch consulente en de plastisch chirurg. Er wordt ruimschoots de tijd genomen om je volledig te informeren over alle aspecten. Een consult is bij ATS-kliniek écht een adviesgesprek: eerlijk, objectief en voorzien van duidelijke voorlichting over de behandeling en het voor- en natraject.

Stap 2: de behandeling

De chirurg die je hebt gesproken tijdens het consult is altijd degene die de behandeling uitvoert. Zo ben je ervan verzekerd dat je behandelend chirurg op de hoogte is van al jouw vragen en wensen. Voor de behandeling wordt de behandelprocedure door de chirurg nogmaals met je doorgenomen en worden foto’s gemaakt voor in jouw medisch dossier.

Stap 3: herstel en nazorg

De zorg en aandacht stoppen niet na jouw behandeling. Uiteraard blijft de plastisch chirurg die je behandeld heeft en zijn team na de behandeling 24/7 beschikbaar voor je vragen. Bovendien zullen er regelmatig controlemomenten worden afgesproken

Download brochure Om alle stappen en belangrijke weetjes nog eens op je gemak door te nemen
ATS Kliniek

Al 20 jaar lokaal en vertrouwd

We zijn altijd volop betrokken en begaan. Dat is het voordeel van een kleinschalige kliniek bij jou in de buurt.

Screenshot_2

Contact

ATS-Kliniek

Wolput 30 5251CG Vlijmen, Noord-Brabant Nederland T: 073 - 6847315 E: info@atskliniek.nl

Alles voor positieve ervaringen

Ervaringen van cliënten

renderKEMWidget("88968bbb048b36732a1661f735eab711","nl");

Plan je intakegesprek

Leuk dat je een intake wilt! Vul het formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij z.s.m. telefonisch contact met je op om het consult in te plannen!

Klanten waarderen ATS kliniek (kliniekervaringen.nl)
4,7/5 214 reviews