Halslift verjongt je gezicht

Wij corrigeren je onderkin met een halslift Vanaf 2.500
halslift

Een halslift in het kort

Het kan zijn dat uw hals slapper is dan de rest van uw gezicht of dat u bijvoorbeeld last heeft van een onderkin. Dan kan een halslift uitkomst bieden. Vaak wordt deze halscorrectie in combinatie met een kleine liposculpture behandeling uitgevoerd, waarbij het vet onder de kin wordt weggehaald. Ook wordt deze halscorrectie vaak in combinatie met een facelift gedaan om een goede verhouding tussen hals/kaaklijn en het gelaat te verkrijgen.

De halslift wordt uitgevoerd onder algehele narcose. Er wordt een incisie gelegd rondom de oorlel, achter het oor en daarna via de haarlijn naar achteren toe. Huid en onderlaag worden los gemaakt, en met het hoofd in de goede stand wordt de overtollige huid weggehaald. De spier in de hals wordt aangespannen, waarna weefsellijm wordt ingebracht. Hierna wordt direct de hals in definitieve positie gebracht, gefixeerd en gehecht. Eventuele liposculpture van de hals wordt meestal vóór de procedure uitgevoerd.

Prijzen

Gelaatchirurgie

 • Lokale verdoving Liposculpture hals/kin
  Vanaf €975
 • Lokale verdoving Halslift en platysmalift
  Vanaf 5.675,-
 • Narcose Hals/facelift
  Vanaf €10.500
 • Lokale verdoving Minilift/S lift
  Vanaf €4.475-
 • Lokale verdoving MACS lift
  Vanaf €5.875,-

Meer over een halslift

Stap 1: de voorbereiding

Wanneer je bij ons komt voor een consult spreek je de medisch consulente en de plastisch chirurg. Er wordt ruimschoots de tijd genomen om je volledig te informeren over alle aspecten. Een consult is bij ATS-kliniek écht een adviesgesprek: eerlijk, objectief en voorzien van duidelijke voorlichting over de behandeling en het voor- en natraject.

Stap 2: de behandeling

De chirurg die je hebt gesproken tijdens het consult is altijd degene die de behandeling uitvoert. Zo ben je ervan verzekerd dat je behandelend chirurg op de hoogte is van al jouw vragen en wensen. Voor de behandeling wordt de behandelprocedure door de chirurg nogmaals met je doorgenomen en worden foto’s gemaakt voor in jouw medisch dossier.

Stap 3: herstel en nazorg

De zorg en aandacht stoppen niet na jouw behandeling. Uiteraard blijft de plastisch chirurg die je behandeld heeft en zijn team na de behandeling 24/7 beschikbaar voor je vragen. Bovendien zullen er regelmatig controlemomenten worden afgesproken

Download Brochure Om alle stappen en belangrijke weetjes nog eens op je gemak door te nemen
ATS Kliniek

Al 20 jaar lokaal en vertrouwd

We zijn altijd volop betrokken en begaan. Dat is het voordeel van een kleinschalige kliniek bij jou in de buurt.

Screenshot_2

Contact

ATS-Kliniek

Wolput 30 5251CG Vlijmen, Noord-Brabant Nederland T: 073 - 6847315 E: info@atskliniek.nl

Alles voor positieve ervaringen

Ervaringen van cliënten

renderKEMWidget("5c0e0e740af308e7ec094c382c790849","nl");

Plan je intakegesprek

Leuk dat je een intake wilt! Vul het formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij z.s.m. telefonisch contact met je op om het consult in te plannen!

Klanten waarderen ATS kliniek (kliniekervaringen.nl)
4,7/5 214 reviews