Kincorrectie brengt de verhouding terug

Je profiel weer in balans door een kincorrectie Vanaf €2.750

Een kincorrectie in het kort

Het profiel van het gelaat wordt grotendeels bepaald door de vorm en verhouding van de neus en de kin. De vorm van de kin kan aangepast worden door het plaatsen van een kinimplantaat tijdens een kincorrectie, eventueel gecombineerd met een liposculpture (verwijderen van overtollige vetcellen) van de hals om nog betere contouren bij de kaaklijn te verkrijgen. Door het plaatsen van een kinimplantaat is het profiel van het gelaat blijvend veranderd. Er zijn heel veel verschillende vormen en maten kinimplantaten. Tijdens de voorgesprekken zal de plastisch chirurg samen met u bekijken welke maat en/of vorm het best bij uw gelaat past. Het implantaat is gemaakt van vaste siliconen, waardoor deze natuurlijk aanvoelt en niet kan lekken.

Wanneer u bij ons komt voor een consult, zult u ontvangen worden door één van onze consulenten, waarna het gesprek wordt voortgezet met de medisch specialist. Er wordt ruimschoots de tijd genomen om u volledig te informeren over alle aspecten. Een consult is bij ATS-kliniek écht een adviesgesprek: eerlijk, objectief en voorzien van duidelijke voorlichting over de behandeling, risico’s en mogelijke complicaties en het voor- en natraject.

Tijdens dit consult zal de plastisch chirurg vragen stellen over uw medische achtergrond en uw algemene fysieke gesteldheid. U dient uw chirurg zo uitgebreid mogelijk en eerlijk te informeren over uw wensen en uw verwachtingen. Alleen zo kan de plastisch chirurg aangeven wat wel en niet haalbaar is. Op basis van uw wensen en persoonlijke karakteristieken kiest u samen met uw chirurg voor de juiste behandeling.

Prijzen

Kincorrectie

  • Narcose Kincorrectie d.m.v. implantaat
    Vanaf €3.150,-

Meer over een kincorrectie

Stap 1: de Voorbereiding

Wanneer je bij ons komt voor een consult spreek je de medisch consulente en de plastisch chirurg. Er wordt ruimschoots de tijd genomen om je volledig te informeren over alle aspecten. Een consult is bij ATS-kliniek écht een adviesgesprek: eerlijk, objectief en voorzien van duidelijke voorlichting over de behandeling en het voor- en natraject.

Stap 2: de Behandeling

De chirurg die je hebt gesproken tijdens het consult is altijd degene die de behandeling uitvoert. Zo ben je ervan verzekerd dat je behandelend chirurg op de hoogte is van al jouw vragen en wensen. Voor de behandeling wordt de behandelprocedure door de chirurg nogmaals met je doorgenomen en worden foto’s gemaakt voor in jouw medisch dossier.

Stap 3: Herstel en nazorg

De zorg en aandacht stoppen niet na jouw behandeling. Uiteraard blijft de plastisch chirurg die je behandeld heeft en zijn team na de behandeling 24/7 beschikbaar voor je vragen. Bovendien zullen er regelmatig controlemomenten worden afgesproken

Download Brochure Om alle stappen en belangrijke weetjes nog eens op je gemak door te nemen
ATS Kliniek

Al 20 jaar lokaal en vertrouwd

We zijn altijd volop betrokken en begaan. Dat is het voordeel van een kleinschalige kliniek bij jou in de buurt.

Screenshot_2

Contact

ATS-Kliniek

Wolput 30 5251CG Vlijmen, Noord-Brabant Nederland T: 073 - 6847315 E: info@atskliniek.nl

Alles voor positieve ervaringen

Ervaringen van cliënten

renderKEMWidget("57673e47ecb9c4aa72076303567178e8","nl");

Plan je intakegesprek

Leuk dat je een intake wilt! Vul het formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij z.s.m. telefonisch contact met je op om het consult in te plannen!

Klanten waarderen ATS kliniek (kliniekervaringen.nl)
4,7/5 214 reviews