hero

Neusoperatie geeft je vertrouwen terug

Een neus die bij je past Vanaf €2.950

Een neuscorrectie in het kort

Een neusoperatie draagt bij aan een sterker zelfbeeld en levert daarmee meer zelfvertrouwen op. Je kunt een neusoperatie laten uitvoeren om je neustip te veranderen, je neus te verkleinen, een scheefstaande neus recht te zetten, een bochel weg te nemen of om de hoek tussen de neus en bovenlip te verbeteren. Het is ook mogelijk om meerdere van deze ingrepen te combineren tijdens een neusoperatie. Een neus die niet opvalt, zorgt ervoor dat de aandacht naar je ogen gaat. En dat is precies waar je de aandacht op wilt vestigen, een neusoperatie kan dit werkelijkheid maken!

Bij een aantal neusoperatie wordt er aan de buitenkant geen incisie gemaakt, maar vindt de incisie aan de binnenzijde plaats. Bij een aantal andere neusoperatie zal een klein sneetje nodig zijn in de onderrand van het neustussenschot of op de overgang van de neusvleugels naar de lippen. De ‘littekens’ hiervan zijn na genezing over het algemeen weinig opvallend. Een neusoperatie draagt bij aan een sterker zelfbeeld en levert daarmee meer zelfvertrouwen op. Bekijk hieronder de kosten maar ook ervaringen van een neusopratie bij ATS Kliniek.

Resultaten neuscorrectie

Neuscorrectie-01-a Neuscorrectie-01-b
Neuscorrectie-02-a Neuscorrectie-02-b
Neuscorrectie-03-a Neuscorrectie-03-b
Neuscorrectie-04-a Neuscorrectie-04-b
Neuscorrectie-05-a Neuscorrectie-05-b
Neuscorrectie-01-b
Neuscorrectie-02-b
Neuscorrectie-03-b
Neuscorrectie-04-b
Neuscorrectie-05-b

Maak kennis met je arts

Dr. Hermens is binnen de ATS-kliniek de specialist op het gebied van borstvergrotingen, neuscorrecties,
ooglidcorrecties, en schaamlipcorrectie.

Dr. Hermens is een plastisch chirurg die gekenmerkt wordt door een menselijke benadering en toegankelijk voor de wensen van patiënten. Samen met zijn cliënt zal hij de afweging maken of de behandeling wel de juiste voor hem of haar is. Naast zijn werkzaamheden bij de ATS-Kliniek is Dr. Hermens ook als Plastisch Chirurg werkzaam bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis in 's-Hertogenbosch.

Prijzen

Neuscorrectie

  • Lokale verdoving Neustipcorrectie
    Vanaf €2.850,-
  • Narcose Humpreductie
    Vanaf €4.750,-
  • Narcose Neuscorrectie
    Vanaf €5.750,-

Meer over een neuscorrectie

Stap 1: de voorbereiding

Wanneer je bij ons komt voor een consult spreek je de medisch consulente en de plastisch chirurg. Er wordt ruimschoots de tijd genomen om je volledig te informeren over alle aspecten. Een consult is bij ATS-kliniek écht een adviesgesprek: eerlijk, objectief en voorzien van duidelijke voorlichting over de behandeling en het voor-en natraject.

Stap 2: de behandeling

De chirurg die je hebt gesproken tijdens het consult is altijd degene die de behandeling uitvoert. Zo ben je ervan verzekerd dat je behandelend chirurg op de hoogte is van al jouw vragen en wensen. Voor de behandeling wordt de behandelprocedure door de chirurg nogmaals met je doorgenomen en worden foto’s gemaakt voor in jouw medisch dossier.

Stap 3: herstel en nazorg

De zorg en aandacht stoppen niet na jouw behandeling. Uiteraard blijft de plastisch chirurg die je behandeld heeft en zijn team na de behandeling 24/7 beschikbaar voor je vragen. Bovendien zullen er regelmatig controlemomenten worden afgesproken

Download Brochure Om alle stappen en belangrijke weetjes nog eens op je gemak door te nemen
ATS Kliniek

Al 20 jaar lokaal en vertrouwd

We zijn altijd volop betrokken en begaan. Dat is het voordeel van een kleinschalige kliniek bij jou in de buurt.

Screenshot_2

Contact

ATS-Kliniek

Wolput 30 5251CG Vlijmen, Noord-Brabant Nederland T: 073 - 6847315 E: info@atskliniek.nl

Alles voor positieve ervaringen

Ervaringen van cliënten

renderKEMWidget("7af51171823963fad5768bdfc71cf716","nl");

Plan je intakegesprek

Leuk dat je een intake wilt! Vul het formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij z.s.m. telefonisch contact met je op om het consult in te plannen!

Klanten waarderen ATS kliniek (kliniekervaringen.nl)
4,7/5 214 reviews