Bovenooglidcorrectie voor een open blik

Een bovenooglidcorrectie draagt bij aan een frisse oogopslag Vanaf €975

Een ooglidcorrectie in het kort

‘Heb je wel goed geslapen?’ is een vraag die jij tot je grote vermoeidheid bijna dagelijks moet beantwoorden. Want waar kijken we het eerst naar wanneer we iemand ontmoeten? Precies: naar de ogen. In een fractie van een seconde beoordelen we de oogopslag – en daarmee ook iemands fysieke toestand en humeur. Hangende oogleden of flinke wallen geven de indruk dat je moe, somber of verdrietig bent. Terwijl dat helemaal niet zo hoeft te zijn! Wist jij dat de relatief eenvoudige ingreep van een ooglidcorrectie een wereld van verschil kan maken? Een bovenooglidcorrectie verhelpt je van hangende oogleden en een onderooglidcorrectie corrigeert de wallen. Krijg door een ooglidcorrectie een frissere blik!

Na de operatieve ingreep kunnen de oogleden pijnlijk aanvoelen. Zwelling en verkleuringen kunnen zo goed mogelijk worden tegengegaan door de ogen direct na de behandeling minimaal 24 uur te koelen met een gekoelde vloeistof. De eerste 24 uur kunnen de oogleden pijnlijk zijn. Tevens kunt u enkele dagen last hebben van tranende ogen en overgevoeligheid voor scherp licht. Geringe zwelling en blauw verkleuring treden bijna altijd op en zijn geen reden tot ongerustheid. Na ongeveer vijf tot zeven dagen worden de hechtingen tijdens een eerste controle verwijderd. Hierna zal de resterende verkleuring en/of zwelling geleidelijk verminderen. Het bereiken van het gewenste resultaat duurt enkele weken tot in sommige gevallen zelfs enkele maanden. De houdbaarheid van een behandeling verschilt van persoon tot persoon. Over het algemeen rekent men op vijf jaar of langer. Hierna is opnieuw een operatie mogelijk indien de cliënt dit wenst. Omdat de huid rond de ogen goed geneest en de littekens zo goed mogelijk in de huidlijnen worden gelegd, zullen deze na enige tijd nauwelijks zichtbaar zijn. De zorg en aandacht stoppen niet na de behandeling. Uiteraard blijven arts en consulenten ook dan beschikbaar voor uw vragen. Bovendien zullen er regelmatig controlemomenten worden afgesproken.

Resultaten van een ooglidcorrectie

Ooglidcorrectie-02-a Ooglidcorrectie-02-b
Ooglidcorrectie-04-a Ooglidcorrectie-04-b
Ooglidcorrectie-02-b
Ooglidcorrectie-04-b

Maak kennis met je arts

Dr. Hermens is binnen de ATS-kliniek de specialist op het gebied van borstvergrotingen, neuscorrecties,
ooglidcorrecties, en schaamlipcorrectie.

Dr. Hermens is een plastisch chirurg die gekenmerkt wordt door een menselijke benadering en toegankelijk voor de wensen van patiënten. Samen met zijn cliënt zal hij de afweging maken of de behandeling wel de juiste voor hem of haar is. Naast zijn werkzaamheden bij de ATS-Kliniek is Dr. Hermens ook als Plastisch Chirurg werkzaam bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis in 's-Hertogenbosch.

Prijzen

Ooglidcorrectie

 • Lokale verdoving Bovenooglidcorrectie
  €975,-
 • Narcose Bovenooglidcorrectie
  Vanaf €1.875,-
 • Lokale verdoving Onderooglidcorrectie
  Vanaf €1.650,-
 • Lokale verdoving Boven- en onderooglidcorrectie
  Vanaf €2.850,-
 • Lokale verdoving Boven- en onderooglidcorrectie met wenkbrauwlift
  Vanaf €4.300,-

Meer over een ooglidcorrectie

Stap 1: de voorbereiding

Wanneer je bij ons komt voor een consult spreek je de medisch consulente en de plastisch chirurg. Er wordt ruimschoots de tijd genomen om je volledig te informeren over alle aspecten. Een consult is bij ATS-kliniek écht een adviesgesprek: eerlijk, objectief en voorzien van duidelijke voorlichting over de behandeling en het voor-en natraject.

Stap 2: de behandeling

De chirurg die je hebt gesproken tijdens het consult is altijd degene die de behandeling uitvoert. Zo ben je ervan verzekerd dat je behandelend chirurg op de hoogte is van al jouw vragen en wensen. Voor de behandeling wordt de behandelprocedure door de chirurg nogmaals met je doorgenomen en worden foto’s gemaakt voor in jouw medisch dossier.

Stap 3: herstel en nazorg

De zorg en aandacht stoppen niet na jouw behandeling. Uiteraard blijft de plastisch chirurg die je behandeld heeft en zijn team na de behandeling 24/7 beschikbaar voor je vragen. Bovendien zullen er regelmatig controlemomenten worden afgesproken

Download Brochure Om alle stappen en belangrijke weetjes nog eens op je gemak door te nemen
ATS Kliniek

Al 20 jaar lokaal en vertrouwd

We zijn altijd volop betrokken en begaan. Dat is het voordeel van een kleinschalige kliniek bij jou in de buurt.

Screenshot_2

Contact

ATS-Kliniek

Wolput 30 5251CG Vlijmen, Noord-Brabant Nederland T: 073 - 6847315 E: info@atskliniek.nl

Alles voor positieve ervaringen

Ervaringen van cliënten

renderKEMWidget("7108d95d874ca8bb642a46c984258a2c","nl");

Plan je intakegesprek

Leuk dat je een intake wilt! Vul het formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij z.s.m. telefonisch contact met je op om het consult in te plannen!

Klanten waarderen ATS kliniek (kliniekervaringen.nl)
4,7/5 214 reviews