Wenkbrauwlift verhelpt hangende wenkbrauwen

Geen boze uitdrukking meer door een wenkbrauwlift Vanaf €1.560

Een wenkbrauwlift in het kort

Door verslapping van de voorhoofdsspier en huid kunnen uw wenkbrauwen naar beneden zakken, waardoor er een druk op de bovenoogleden ontstaat. Hierdoor kunt u problemen met uw zicht krijgen. Een boze, sombere of vermoeide blik is ook een vaak gehoorde klacht. Indien u (nog) geen voorhoofdslift wilt of daarvoor niet in aanmerking komt, kan de arts bepalen of je wenkbrauw liften wellicht een oplossing voor u is. Bij een wenkbrauwlift zal er boven de wenkbrauw een incisie worden gemaakt, waarna er een reepje huid zal worden verwijderd, waardoor uw wenkbrauw weer hoger komt te staan. Bekijk onderaan de pagina ervaringen van een wenkbrauwlift van cliënten.

Enige zwelling en blauwe plekken kunnen voorkomen na een wenkbrauwlift. Eventuele pijnklachten zijn meestal mild en goed te onderdrukken met behulp van pijnmedicatie. Doorgaans wordt er een weekje vrij genomen van het werk. Wel zal geadviseerd worden gedurende 3 weken na de ingreep elke vorm van inspanning te vermijden. De zorg en aandacht stoppen niet na de behandeling. Uiteraard blijven arts en consulenten ook dan beschikbaar voor uw vragen. Bovendien zullen er regelmatig controlemomenten worden afgesproken. Het resultaat van een wenkbrauwlift geeft vaak beter zicht. Ook wordt de blik frisser en minder vermoeid of boos. Deze ingreep wordt vaak in combinatie met een boven- en/of onderooglidcorrectie uitgevoerd.

Prijzen

Wenkbrauwlift

  • Lokale verdoving Directe Wenkbrauwlift
    Vanaf €1.450,-

Meer over een wenkbrauwlift

Stap 1: de voorbereiding

Wanneer je bij ons komt voor een consult spreek je de medisch consulente en de plastisch chirurg. Er wordt ruimschoots de tijd genomen om je volledig te informeren over alle aspecten. Een consult is bij ATS-kliniek écht een adviesgesprek: eerlijk, objectief en voorzien van duidelijke voorlichting over de behandeling en het voor-en natraject.

Stap 2: de behandeling

De chirurg die je hebt gesproken tijdens het consult is altijd degene die de behandeling uitvoert. Zo ben je ervan verzekerd dat je behandelend chirurg op de hoogte is van al jouw vragen en wensen. Voor de behandeling wordt de behandelprocedure door de chirurg nogmaals met je doorgenomen en worden foto’s gemaakt voor in jouw medisch dossier.

Stap 3: herstel en nazorg

De zorg en aandacht stoppen niet na jouw behandeling. Uiteraard blijft de plastisch chirurg die je behandeld heeft en zijn team na de behandeling 24/7 beschikbaar voor je vragen. Bovendien zullen er regelmatig controlemomenten worden afgesproken

Download Brochure Om alle stappen en belangrijke weetjes nog eens op je gemak door te nemen
ATS Kliniek

Al 20 jaar lokaal en vertrouwd

We zijn altijd volop betrokken en begaan. Dat is het voordeel van een kleinschalige kliniek bij jou in de buurt.

Screenshot_2

Contact

ATS-Kliniek

Wolput 30 5251CG Vlijmen, Noord-Brabant Nederland T: 073 - 6847315 E: info@atskliniek.nl

Alles voor positieve ervaringen

Ervaringen van cliënten

renderKEMWidget("628726fc5b36e5ff87b262282a8940c4","nl");

Plan je intakegesprek

Leuk dat je een intake wilt! Vul het formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij z.s.m. telefonisch contact met je op om het consult in te plannen!

Klanten waarderen ATS kliniek (kliniekervaringen.nl)
4,7/5 214 reviews