hero

Liquid facelift verjongt je gezicht

Boost je gezicht zonder chirurgische ingreep Vanaf €1.250
kwaliTIJD Vanwege onze hoge kwaliteitseisen besteden wij veel meer tijd aan behandelingen dan anderen. Dat noemen we kwaliTIJD.
Lokaal We zijn altijd volop betrokken en begaan. Dat is het voordeel van een kleinschalige kliniek bij jou in de buurt.
Gerenommeerd Gewoon écht goed. En dat erkennen onze klanten met een gemiddelde beoordeling van een 9,5 op basis van 492 reviews.
Het resultaat van de traangootbehandeling is 18 tot 24 maanden zichtbaar.

Een liquid facelift in het kort

Geef jouw gezicht een facelift zonder chirurgische ingreep, dit betekent dat er niet zal worden gesneden in uw gezicht om het volume weer terug te krijgen. Een liquid facelift werkt met fillers jouw rimpels, contourverlies en huidverslapping weg en geeft er volume voor terug. Na 45 minuten sta je alweer buiten met een frisser, strakker en jeugdig gezicht. Het resultaat is een jaar zichtbaar, maar je kunt de behandeling probleemloos vaker herhalen. Benieuwd wat een liquid facelift zal kosten? Bekijk op deze pagina het overzicht van alle kosten voor filler behandelingen in het gelaat. 

Maak kennis met je arts

Cosmetisch Denis Alekseev heeft geneeskunde gestudeerd aan de Nationale Medische Academie in Voronezh/Rusland. Denis is al 15 jaar zeer ervaren in het uitvoeren van injectable behandelingen.

Bij iedere behandeling hecht Denis veel waarde en prioriteit aan de vraag en de wens van de cliënt. Hierbij vindt hij het belangrijk om een onderscheid te maken tussen ‘wat wilt u als cliënt’ versus ‘wat heeft u nodig’. Dit resulteert tot een specifiek en eerlijk advies.

CV:
1997-2003: gestudeerd aan de Nationale Medische Academie in Voronezh/Rusland
2003-2004: opleiding tot specialist (AIOS) in algemene en viscerale chirurgie in Academisch Ziekenhuis in Voronezh Rusland
2005-2012: opleiding tot specialist (AIOS)in algemene chirurgie in verschillende academische Ziekenhuizen in Duitsland
2012: kwalificatie als specialist in de chirurgie in Duitsland
Sinds 2013: freelance werk in de gerenommeerde praktijken en privéklinieken in Duitsland (bijv. Kö-Klinik, Kö-Hair, Hairdoc, KÖ-Aesthetics) en in Nederland (ATS-kliniek, Transhair) op het gebied van cosmetische geneeskunde, anti-aging en haartransplantatie
2014: Academische promotie aan de Charité (de medische faculteit van de Humboldt-Universiteit en van de Vrije Universiteit Berlijn
Sinds 2020: Trainer voor de Silhouette Soft draadlift, hyaluronzuurfillers, collageenstimulerende injecties Ellansé en Lanluma bij Sinclair Pharma
2022: Cosmetisch Arts bij ATS-Kliniek in Vlijmen

Prijzen

Fillers

 • Wenkbrauwlift
  Vanaf €300,-
 • Traangootjes
  €300,-
 • Bovenliplijntjes
  Vanaf €350,-
 • Lipopvulling
  Vanaf €350,-
 • Marionetlijnen
  Vanaf €450,-
 • Nasolabiale plooien
  Vanaf €450,-
 • Kaaklijn
  Vanaf €550,-
 • Liquid Facelift
  Vanaf €1.250,-

Meer over een liquid facelift

Stap 1: Voorbereiding

De arts bespreekt samen met jou de wensen en bekijkt welke gebieden je wilt aanpakken. Denk aan de jukbeenderen en het voorhoofd. Hoeveel injecties je krijgt, hangt van jouw wensen af. Om zeker te zijn dat het gewenste resultaat achteraf is behaald, maakt de arts tijdens het consult een foto van jouw gezicht.

Stap 2: De behandeling

Waar de arts tijdens een operatie de huid strak trekt, vult hij met een liquid facelift de huid juist op met fillers. Dit is een subtiel proces zodat jouw natuurlijke gelaatstrekken zichtbaar blijven. De behandeling duurt maximaal 45 minuten en is pijnloos doordat de fillers een verdoving bevatten.

Stap 3: Herstel en nazorg

Na de liquid facelift kun je direct verder met jouw dag. Er kan een kleine zwelling ontstaan met blauwe plekken, maar die mag je wegwerken met make-up. Na 2 weken kom je langs voor de nacontrole. Je bekijkt met de arts of het resultaat is bereikt en ontvangt een gratis tweede liquid facelift wanneer dat niet zo is.

Download Brochure Om alle stappen en belangrijke weetjes nog eens op je gemak door te nemen
ATS Kliniek

Al 20 jaar lokaal en vertrouwd

We zijn altijd volop betrokken en begaan. Dat is het voordeel van een kleinschalige kliniek bij jou in de buurt.

Screenshot_2

Contact

ATS-Kliniek

Wolput 30 5251CG Vlijmen, Noord-Brabant Nederland T: 073 - 6847315 E: info@atskliniek.nl

Plan je intakegesprek

Leuk dat je een intake wilt! Vul het formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij z.s.m. telefonisch contact met je op om het consult in te plannen!

Klanten waarderen ATS kliniek (kliniekervaringen.nl)
4,7/5 214 reviews