Geef je huid een oppepper met de Lanluma skinboosterbehandeling.

Wenkbrauwlift met filler maakt jeugdiger

Een alternatief voor ooglidcorrectie Vanaf €300
kwaliTIJD Vanwege onze hoge kwaliteitseisen besteden wij veel meer tijd aan behandelingen dan anderen. Dat noemen we kwaliTIJD.
Lokaal We zijn altijd volop betrokken en begaan. Dat is het voordeel van een kleinschalige kliniek bij jou in de buurt.
Gerenommeerd Gewoon écht goed. En dat erkennen onze klanten met een gemiddelde beoordeling van een 9,5 op basis van 492 reviews.

Wenkbrauwlift met filler in het kort

Oogleden gaan naarmate je ouder wordt steeds meer hangen met een vermoeide blik als gevolg, daarnaast ontstaan er rimpels doordat de huid steeds minder elastisch wordt. De wenkbrauwlift met filler werkt dit weg en zorgt ervoor dat de minder elastische huid weer opgevuld wordt. De arts plaatst 4 tot 6 injecties met natuurlijk hyaluronzuur bij je oog tijdens deze behandeling. Hierna heb je weer een jeugdige uitstraling en een open en frisse oogopslag. De wenkbrauwlift met filler biedt uitkomst wanneer je nog niet toe bent aan een ooglidcorrectie maar wel graag een jongere oogopslag wil.

Maak kennis met je arts

Cosmetisch Denis Alekseev heeft geneeskunde gestudeerd aan de Nationale Medische Academie in Voronezh/Rusland. Denis is al 15 jaar zeer ervaren in het uitvoeren van injectable behandelingen.

Bij iedere behandeling hecht Denis veel waarde en prioriteit aan de vraag en de wens van de cliënt. Hierbij vindt hij het belangrijk om een onderscheid te maken tussen ‘wat wilt u als cliënt’ versus ‘wat heeft u nodig’. Dit resulteert tot een specifiek en eerlijk advies.

CV:
1997-2003: gestudeerd aan de Nationale Medische Academie in Voronezh/Rusland
2003-2004: opleiding tot specialist (AIOS) in algemene en viscerale chirurgie in Academisch Ziekenhuis in Voronezh Rusland
2005-2012: opleiding tot specialist (AIOS)in algemene chirurgie in verschillende academische Ziekenhuizen in Duitsland
2012: kwalificatie als specialist in de chirurgie in Duitsland
Sinds 2013: freelance werk in de gerenommeerde praktijken en privéklinieken in Duitsland (bijv. Kö-Klinik, Kö-Hair, Hairdoc, KÖ-Aesthetics) en in Nederland (ATS-kliniek, Transhair) op het gebied van cosmetische geneeskunde, anti-aging en haartransplantatie
2014: Academische promotie aan de Charité (de medische faculteit van de Humboldt-Universiteit en van de Vrije Universiteit Berlijn
Sinds 2020: Trainer voor de Silhouette Soft draadlift, hyaluronzuurfillers, collageenstimulerende injecties Ellansé en Lanluma bij Sinclair Pharma
2022: Cosmetisch Arts bij ATS-Kliniek in Vlijmen

Prijzen

Fillers

 • Wenkbrauwlift
  Vanaf €300,-
 • Traangootjes
  €300,-
 • Bovenliplijntjes
  Vanaf €350,-
 • Lipopvulling
  Vanaf €350,-
 • Marionetlijnen
  Vanaf €450,-
 • Nasolabiale plooien
  Vanaf €450,-
 • Kaaklijn
  Vanaf €550,-
 • Liquid Facelift
  Vanaf €1.250,-

Meer over een wenkbrauwlift met filler

Stap 1: Voorbereiding

In de filler zit hyaluronzuur, een natuurlijke bouwsteen dat door de jaren heen uit uw lichaam verdwijnt. Met injecties vullen wij dit weer aan. Je krijgt zo een frissere oogopslag terwijl je jouw natuurlijke gelaatstrekken behoudt. De arts maakt ook een foto van jouw gezicht. Zo zien we of het gewenste resultaat is bereikt.

Stap 2: De behandeling

De arts plaatst 4 tot 6 injecties met fillers bij uw wenkbrauwen. Het hyaluronzuur geeft weer volume en lift uw wenkbrauw. De injecties doen geen pijn, maar voelen als een speldenprik. De behandeling duurt zo’n 20 minuten. Het hyaluronzuur is na 4 weken aangesterkt. Dan volgen ook de laatste injecties.

Stap 3: Herstel en nazorg

Je mag na de behandeling direct naar huis en make-up opdoen. 4 weken later is de nacontrole. Jouw oogopslag ziet er dan al jonger en frisser uit. Je bent dan ook klaar voor de tweede behandeling. Het natuurlijke proces doet vervolgens zijn werk. Het resultaat is tot een jaar zichtbaar.

Download Brochure Om alle stappen en belangrijke weetjes nog eens op je gemak door te nemen
ATS Kliniek

Al 20 jaar lokaal en vertrouwd

We zijn altijd volop betrokken en begaan. Dat is het voordeel van een kleinschalige kliniek bij jou in de buurt.

Screenshot_2

Contact

ATS-Kliniek

Wolput 30 5251CG Vlijmen, Noord-Brabant Nederland T: 073 - 6847315 E: info@atskliniek.nl

Plan je intakegesprek

Leuk dat je een intake wilt! Vul het formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij z.s.m. telefonisch contact met je op om het consult in te plannen!

Klanten waarderen ATS kliniek (kliniekervaringen.nl)
4,7/5 214 reviews