Miradry verhelpt overmatig zweten

Miradry is de oplossing tegen overmatig zweten
No Sweat No Stress permanente reductie van okselzweet €1.495,-
Lokaal We zijn altijd volop betrokken en begaan. Dat is het voordeel van een kleinschalige kliniek bij jou in de buurt.
Gerenommeerd Gewoon écht goed. En dat erkennen onze klanten met een gemiddelde beoordeling van een 9,5 op basis van 492 reviews.
Last van okselzweet

De miraDry behandeling in het kort

Voor miljoenen mensen is overmatig okselzweet (de medische term is axillaire hyperhidrosis) een dagelijkse strijd die invloed heeft op bijna alle aspecten van het leven. Of het nu spanning is op het werk is, schaamte in relaties en sociale contacten, of frustratie over het moeten dragen van kleding die uw zweet verbergt, overmatig zweten kan vernietigende effecten hebben op uw emotionele welzijn en zelfbeeld.

ATS-kliniek biedt een blijvende oplossing; miraDry. De miraDry procedure is snel en niet-invasief. Het miraDry systeem geeft precies gedoseerde energie af aan de regio waar de okselzweetklieren zich bevinden, en elimineert de zweetklieren niet-invasief. Omdat de zweetklieren niet terugkomen of opnieuw aangroeien na de miraDry behandeling, zijn de resultaten blijvend en snel. U kunt direct na de miraDry behandeling zweetvermindering verwachten, met minimale tot geen hersteltijd.

Meer over een miraDry behandeling

Stap 1: Voorbereiding

Bespreek jouw wensen met de huidtherapeut tijdens het consult. Samen bepalen jullie welke behandeling de beste oplossing is. Als de wensen zijn afgestemd, wordt er een zweettest afgenomen. Hiermee zien we achteraf of de behandeling het gewenste resultaat heeft opgeleverd.

Stap 2: de behandeling

MiraDry is een behandeling voor de oksels op basis van warmte. Het is de enige behandeling voor overmatig zweten met een permanent resultaat. Nadat beide oksels zijn verdoofd worden de zweetklieren in de oksels door middel van verhitting verwijderd. De gehele oksel wordt met een miraDry-handstuk stukje voor stukje behandeld. Zo worden alle zweetklieren aangepakt. Er zijn één tot twee behandelingen nodig om een zo goed mogelijk resultaat te behale

Stap 3: Herstel & Nazorg

De meeste patiënten melden een enorme vermindering van zweet; in een recent klinisch onderzoek was de gemiddelde zweetreductie 82%. Direct na de behandeling zou je vermindering van zweet moeten merken. Zoals bij elke medische procedure, kunnen de resultaten per persoon verschillen.

Download Brochure Om alle stappen en belangrijke weetjes nog eens op je gemak door te nemen

Prijzen

MiraDry

  • MiraDry Behandeling
    €1.495,-

Maak kennis met je specialist

Cosmetisch Denis Alekseev heeft geneeskunde gestudeerd aan de Nationale Medische Academie in Voronezh/Rusland. Denis is al 15 jaar zeer ervaren in het uitvoeren van injectable behandelingen.

Bij iedere behandeling hecht Denis veel waarde en prioriteit aan de vraag en de wens van de cliënt. Hierbij vindt hij het belangrijk om een onderscheid te maken tussen ‘wat wilt u als cliënt’ versus ‘wat heeft u nodig’. Dit resulteert tot een specifiek en eerlijk advies.

CV:
1997-2003: gestudeerd aan de Nationale Medische Academie in Voronezh/Rusland
2003-2004: opleiding tot specialist (AIOS) in algemene en viscerale chirurgie in Academisch Ziekenhuis in Voronezh Rusland
2005-2012: opleiding tot specialist (AIOS)in algemene chirurgie in verschillende academische Ziekenhuizen in Duitsland
2012: kwalificatie als specialist in de chirurgie in Duitsland
Sinds 2013: freelance werk in de gerenommeerde praktijken en privéklinieken in Duitsland (bijv. Kö-Klinik, Kö-Hair, Hairdoc, KÖ-Aesthetics) en in Nederland (ATS-kliniek, Transhair) op het gebied van cosmetische geneeskunde, anti-aging en haartransplantatie
2014: Academische promotie aan de Charité (de medische faculteit van de Humboldt-Universiteit en van de Vrije Universiteit Berlijn
Sinds 2020: Trainer voor de Silhouette Soft draadlift, hyaluronzuurfillers, collageenstimulerende injecties Ellansé en Lanluma bij Sinclair Pharma
2022: Cosmetisch Arts bij ATS-Kliniek in Vlijmen

Alles voor positieve ervaringen

Ervaringen van cliënten

renderKEMWidget("7035ea0f5b19fe75d258282f5800703a","nl");
ATS Kliniek

Al 20 jaar lokaal en vertrouwd

We zijn altijd volop betrokken en begaan. Dat is het voordeel van een kleinschalige kliniek bij jou in de buurt.

Screenshot_2

Contact

ATS-Kliniek

Wolput 30 5251CG Vlijmen, Noord-Brabant Nederland T: 073 - 6847315 E: info@atskliniek.nl

Plan je intakegesprek

Leuk dat je een intake wilt! Vul het formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij z.s.m. telefonisch contact met je op om het consult in te plannen!

Klanten waarderen ATS kliniek (kliniekervaringen.nl)
4,7/5 214 reviews