Strakkere buik door een buikcorrectie

Stoor je niet meer aan het overschot aan huid Vanaf €5.250
kwaliTIJD Vanwege onze hoge kwaliteitseisen besteden wij veel meer tijd aan behandelingen dan anderen. Dat noemen we kwaliTIJD.
Lokaal We zijn altijd volop betrokken en begaan. Dat is het voordeel van een kleinschalige kliniek bij jou in de buurt.
Gerenommeerd Gewoon écht goed. En dat erkennen onze klanten met een gemiddelde beoordeling van een 9,5 op basis van 492 reviews.
buikwandcorrectie

Een buikcorrectie in het kort

Zwangerschap, gewichtsschommelingen en/of gewichtsverlies kunnen de huid van de buik slapper maken en de vorming van ontsierende striae beïnvloeden. Wanneer het overschot aan huid en/of de striae storend is, kan men een buikcorrectie overwegen.

De buikcorrectie moet niet worden gezien als een mogelijkheid om extra gewicht kwijt te raken. ATS-kliniek kan een buikcorrectie niet uitvoeren bij mensen met ernstig overgewicht omdat zij een hogere kans hebben op complicaties. Als een buikcorrectie een medische indicatie is, wordt deze behandeling uitgevoerd in het ziekenhuis en niet bij een privé-kliniek zoals ATS-kliniek.

Prijzen

Buikwandcorrectie

  • Narcose Buikwandcorrectie
    Vanaf €5.250,-

Meer over een buikcorrectie

Stap 1: de voorbereiding

Wanneer je bij ons komt voor een consult spreek je de medisch consulente en de plastisch chirurg. Er wordt ruimschoots de tijd genomen om je volledig te informeren over alle aspecten. Een consult is bij ATS-kliniek écht een adviesgesprek: eerlijk, objectief en voorzien van duidelijke voorlichting over de behandeling en het voor- en natraject.

Stap 2: de behandeling

De chirurg die je hebt gesproken tijdens het consult is altijd degene die de behandeling uitvoert. Zo ben je ervan verzekerd dat je behandelend chirurg op de hoogte is van al jouw vragen en wensen. Voor de behandeling wordt de behandelprocedure door de chirurg nogmaals met je doorgenomen en worden foto’s gemaakt voor in jouw medisch dossier.

Stap 3: herstel en nazorg

De zorg en aandacht stoppen niet na jouw behandeling. Uiteraard blijft de plastisch chirurg die je behandeld heeft en zijn team na de behandeling 24/7 beschikbaar voor je vragen. Bovendien zullen er regelmatig controlemomenten worden afgesproken

Download Brochure Om alle stappen en belangrijke weetjes nog eens op je gemak door te nemen
ATS Kliniek

Al 20 jaar lokaal en vertrouwd

We zijn altijd volop betrokken en begaan. Dat is het voordeel van een kleinschalige kliniek bij jou in de buurt.

Screenshot_2

Contact

ATS-Kliniek

Wolput 30 5251CG Vlijmen, Noord-Brabant Nederland T: 073 - 6847315 E: info@atskliniek.nl

Alles voor positieve ervaringen

Ervaringen van cliënten

renderKEMWidget("365878078f0a8af2dc7bfd021e3ad8b7","nl");

Plan je intakegesprek

Leuk dat je een intake wilt! Vul het formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij z.s.m. telefonisch contact met je op om het consult in te plannen!

Klanten waarderen ATS kliniek (kliniekervaringen.nl)
4,7/5 214 reviews