Laat je huid stralen met een skinboosterbehandeling

Ellansé-skinbooster voor een stralende huid

Een langdurig natuurlijk resultaat
Natuurlijke huidverbetering Iedereen wil op een natuurlijke manier mooi oud worden. Met onze skinboosterbehandelingen en gespecialiseerde artsen is dat mogelijk.
Lokaal We zijn altijd volop betrokken. Dat is het voordeel van een kleinschalige kliniek bij jou in de buurt.
Gerenommeerd Gewoon écht goed. Dat erkennen onze klanten met een gemiddelde beoordeling van een 9,5 op basis van 492 reviews.
skinboosters natuurlijke huidverjonging

De behandeling in het kort

Ellansé-skinbooster

Gezichtsveroudering is pas echt verleden tijd met de Ellansé-skinbooster. Deze heeft een dubbele werking die veel meer doet dan enkel lijnen en rimpels corrigeren. Deze niet-invasieve behandeling vermindert direct de tekenen van veroudering; ze werkt diep onder de huid door om de echte oorzaak van gezichtsveroudering aan te pakken. Ellansé stimuleert de aanmaak van je lichaamseigen collageen voor langdurige en natuurlijk ogende resultaten. Je behandelt hiermee ingevallen slapen, lachrimpels, marionetlijnen en andere fijne lijntjes in het gezicht. Ook het verstevigen van kaaklijnen, het definiëren van jukbeenderen en een liquid facelift zijn mogelijk met de skinbooster. 
 

Maak kennis met je arts

Cosmetisch Denis Alekseev heeft geneeskunde gestudeerd aan de Nationale Medische Academie in Voronezh/Rusland. Denis is al 15 jaar zeer ervaren in het uitvoeren van injectable behandelingen.

Bij iedere behandeling hecht Denis veel waarde en prioriteit aan de vraag en de wens van de cliënt. Hierbij vindt hij het belangrijk om een onderscheid te maken tussen ‘wat wilt u als cliënt’ versus ‘wat heeft u nodig’. Dit resulteert tot een specifiek en eerlijk advies.

CV:
1997-2003: gestudeerd aan de Nationale Medische Academie in Voronezh/Rusland
2003-2004: opleiding tot specialist (AIOS) in algemene en viscerale chirurgie in Academisch Ziekenhuis in Voronezh Rusland
2005-2012: opleiding tot specialist (AIOS)in algemene chirurgie in verschillende academische Ziekenhuizen in Duitsland
2012: kwalificatie als specialist in de chirurgie in Duitsland
Sinds 2013: freelance werk in de gerenommeerde praktijken en privéklinieken in Duitsland (bijv. Kö-Klinik, Kö-Hair, Hairdoc, KÖ-Aesthetics) en in Nederland (ATS-kliniek, Transhair) op het gebied van cosmetische geneeskunde, anti-aging en haartransplantatie
2014: Academische promotie aan de Charité (de medische faculteit van de Humboldt-Universiteit en van de Vrije Universiteit Berlijn
Sinds 2020: Trainer voor de Silhouette Soft draadlift, hyaluronzuurfillers, collageenstimulerende injecties Ellansé en Lanluma bij Sinclair Pharma
2022: Cosmetisch Arts bij ATS-Kliniek in Vlijmen

Meer over deze behandeling

Stap 1: Stap 1: de voorbereiding

Tijdens het consult geeft de arts je alle informatie over de behandeling, de voor- en nazorg. Je bespreekt je wensen en samen bepalen jullie de beste behandeling voor jou. De arts kan precies uitleggen welke keuze voor jou het meest geschikt is en geeft eerlijk advies over het te verwachten resultaat, de risico's en het herstel. Vooraf maken we een foto van je gezicht voor je medisch dossier. Als je tevreden bent met het consult, kun je meteen in behandeling.

Stap 2: Stap 2: de behandeling

Snel én pijnloos verjongen. Ellansé wordt in kleine hoeveelheden onder de huid geïnjecteerd met een ultrafijne naald; daardoor is het ongemak minimaal. De procedure is eenvoudig en snel, en de resultaten van het volume zijn onmiddellijk zichtbaar. Een behandeling duurt ongeveer dertig minuten en er is slechts één sessie nodig om onmiddellijke resultaten en langdurige correctie te verkrijgen (afhankelijk van je huidconditie).

Stap 3: Stap 3: herstel en nazorg

Je kunt direct na de behandeling je dagelijkse bezigheden weer oppakken. Na afloop kunnen de geïnjecteerde plekken nog wat gezwollen of gevoelig zijn; dit trekt vanzelf weg. Het is goed om de behandelde gebieden niet overmatig bloot te stellen aan zon, uv-lampen of extreem koud weer, tot de zwelling en de roodheid verdwenen zijn. Daarna geniet je zo’n anderhalf tot drie jaar van een stralende huid!

Download het behandelplan Om alle stappen en belangrijke weetjes nog eens op je gemak door te nemen
ATS Kliniek

Al 20 jaar lokaal en vertrouwd

We zijn altijd volop betrokken en begaan. Dat is het voordeel van een kleinschalige kliniek bij jou in de buurt.

Screenshot_2

Contact

ATS-Kliniek

Wolput 30 5251CG Vlijmen, Noord-Brabant Nederland T: 073 - 6847315 E: info@atskliniek.nl

Plan je intakegesprek

Leuk dat je een intake wilt! Vul het formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij z.s.m. telefonisch contact met je op om het consult in te plannen!

Klanten waarderen ATS kliniek (kliniekervaringen.nl)
4,7/5 214 reviews