Geef je huid een oppepper met de Lanluma skinboosterbehandeling.

Een strakkere huid met de Lanluma-skinbooster

Stevige, volle billen en een strak decollet
Natuurlijke huidverbetering Iedereen wil op een natuurlijke manier mooi oud worden. Met onze skinboosterbehandelingen en gespecialiseerde artsen is dat mogelijk.
Lokaal We zijn altijd volop betrokken. Dat is het voordeel van een kleinschalige kliniek bij jou in de buurt.
Gerenommeerd Gewoon écht goed. Dat erkennen onze klanten met een gemiddelde beoordeling van een 9,5 op basis van 492 reviews.
skinboosters natuurlijke huidverjonging

De behandeling in het kort

Lanluma-skinbooster voor het lichaam

Je huid verliest stevigheid en wordt minder strak naarmate je ouder wordt. Met onze skinboosters is dat verleden tijd. De Lanluma-skinbooster voor het lichaam geeft een natuurlijke oppepper aan de huid. De combinatie van een synthetisch melkzuur met actieve ingrediënten stimuleert de aanmaak van collageen. De huid ziet er zichtbaar strakker, gladder en gezonder uit. Dat geldt niet alleen voor het gelaat: ook hals, decolleté en zelfs billen kunnen ermee behandeld worden. Met een prachtig resultaat waar je tot wel twee jaar plezier van hebt. 

Zorg goed voor je lichaam én houd het mooi. Traditionele, invasieve behandelingen – lasers, massages en zelfs cosmetische ingrepen zoals implantaten of lipofilling om billen te verstevigen en cellulitis te behandelen – zijn niet meer nodig. Met de Lanluma-skinbooster krijg je dezelfde resultaten, op een natuurlijke en niet-invasieve manier. Het middel werkt op basis van een collageen-stimulerende melkzuurfiller, die volumeverlies vermindert en cellulitis aanpakt. De behandeling bevordert de natuurlijke aanmaak van collageen waardoor je huid meer volume, stevigheid en een lift krijgt. Zeg gedag tegen cellulitis en hallo tegen een strak decolleté en volle, ronde billen.  

Maak kennis met je arts

Cosmetisch Denis Alekseev heeft geneeskunde gestudeerd aan de Nationale Medische Academie in Voronezh/Rusland. Denis is al 15 jaar zeer ervaren in het uitvoeren van injectable behandelingen.

Bij iedere behandeling hecht Denis veel waarde en prioriteit aan de vraag en de wens van de cliënt. Hierbij vindt hij het belangrijk om een onderscheid te maken tussen ‘wat wilt u als cliënt’ versus ‘wat heeft u nodig’. Dit resulteert tot een specifiek en eerlijk advies.

CV:
1997-2003: gestudeerd aan de Nationale Medische Academie in Voronezh/Rusland
2003-2004: opleiding tot specialist (AIOS) in algemene en viscerale chirurgie in Academisch Ziekenhuis in Voronezh Rusland
2005-2012: opleiding tot specialist (AIOS)in algemene chirurgie in verschillende academische Ziekenhuizen in Duitsland
2012: kwalificatie als specialist in de chirurgie in Duitsland
Sinds 2013: freelance werk in de gerenommeerde praktijken en privéklinieken in Duitsland (bijv. Kö-Klinik, Kö-Hair, Hairdoc, KÖ-Aesthetics) en in Nederland (ATS-kliniek, Transhair) op het gebied van cosmetische geneeskunde, anti-aging en haartransplantatie
2014: Academische promotie aan de Charité (de medische faculteit van de Humboldt-Universiteit en van de Vrije Universiteit Berlijn
Sinds 2020: Trainer voor de Silhouette Soft draadlift, hyaluronzuurfillers, collageenstimulerende injecties Ellansé en Lanluma bij Sinclair Pharma
2022: Cosmetisch Arts bij ATS-Kliniek in Vlijmen

Meer over deze behandeling

Stap 1: de voorbereiding

Onze ervaren cosmetisch arts kijkt samen met jou naar je wensen en bepaalt in welk(e) gebied(en) de Lanluma-skinbooster wordt geïnjecteerd. Tijdens het consult geeft de arts toelichting over de mogelijkheden, de behandeling en de voor- en nazorg. Vooraf maken we een foto van het desbetreffende gebied voor je medisch dossier. Als je tevreden bent met het consult, kun je meteen in behandeling.

Stap 2: de behandeling

Goed werk heeft tijd nodig, maar doet geen pijn. De behandeling is vrijwel pijnloos. Met een paar naaldprikken wordt de Lanluma-skinbooster zorgvuldig geïnjecteerd. Het effect van de behandeling zie je niet direct. De vloeistof is na een aantal dagen volledig opgenomen door het lichaam en na gemiddeld vier weken start de aanmaak van collageen.

Stap 3: herstel en nazorg

Je kunt direct na de behandeling je dagelijkse bezigheden weer oppakken. Na afloop kunnen de geïnjecteerde plekken nog iets gezwollen of gevoelig zijn; dit trekt vanzelf weg. Het resultaat wordt geleidelijk zichtbaar, omdat de collageenstimulatie continu doorwerkt in je huid. Daar hoef je verder niets voor te doen; je huid werkt van binnenuit rustig door. Het is wel belangrijk om regelmatig te blijven masseren tot twee weken na je laatste behandeling. Doe dit twee keer per dag gedurende tien

Download het behandelplan Om alle stappen en belangrijke weetjes nog eens op je gemak door te nemen
ATS Kliniek

Al 20 jaar lokaal en vertrouwd

We zijn altijd volop betrokken en begaan. Dat is het voordeel van een kleinschalige kliniek bij jou in de buurt.

Screenshot_2

Contact

ATS-Kliniek

Wolput 30 5251CG Vlijmen, Noord-Brabant Nederland T: 073 - 6847315 E: info@atskliniek.nl

Plan je intakegesprek

Leuk dat je een intake wilt! Vul het formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij z.s.m. telefonisch contact met je op om het consult in te plannen!

Klanten waarderen ATS kliniek (kliniekervaringen.nl)
4,7/5 214 reviews