Laat je huid stralen met een skinboosterbehandeling

Laat je huid stralen met de Lanluma-skinbooster

Geef je huid een oppepper
Natuurlijke huidverbetering Iedereen wil op een natuurlijke manier mooi oud worden. Met onze skinboosterbehandelingen en gespecialiseerde artsen is dat mogelijk.
Lokaal We zijn altijd volop betrokken. Dat is het voordeel van een kleinschalige kliniek bij jou in de buurt.
Gerenommeerd Gewoon écht goed. Dat erkennen onze klanten met een gemiddelde beoordeling van een 9,5 op basis van 492 reviews.
skinboosters natuurlijke huidverjonging

De behandeling in het kort

In het kort: over de Lanluma-skinbooster

Een frisse, volle en stralende huid: dat is het resultaat van de Lanluma-skinbooster.  Deze huid-verbeterende behandeling vermindert fijne lijntjes, rimpels en plooien. Lanluma is niet alleen geschikt voor fijne lijntjes in het gezicht, maar ook voor de behandeling van ingevallen slapen, versteviging van de kaaklijn en toevoeging van volume aan wangen.

De Lanluma-skinbooster bestaat voornamelijk uit poly-L-melkzuur, een natuurlijke stof die volumeverlies tegengaat. Zo wordt jouw collageenproductie extra aangewakkerd. Het resultaat: een stevige, volle en stralende huid. En dat wel voor 25 maanden! 

Maak kennis met je arts

Cosmetisch Denis Alekseev heeft geneeskunde gestudeerd aan de Nationale Medische Academie in Voronezh/Rusland. Denis is al 15 jaar zeer ervaren in het uitvoeren van injectable behandelingen.

Bij iedere behandeling hecht Denis veel waarde en prioriteit aan de vraag en de wens van de cliënt. Hierbij vindt hij het belangrijk om een onderscheid te maken tussen ‘wat wilt u als cliënt’ versus ‘wat heeft u nodig’. Dit resulteert tot een specifiek en eerlijk advies.

CV:
1997-2003: gestudeerd aan de Nationale Medische Academie in Voronezh/Rusland
2003-2004: opleiding tot specialist (AIOS) in algemene en viscerale chirurgie in Academisch Ziekenhuis in Voronezh Rusland
2005-2012: opleiding tot specialist (AIOS)in algemene chirurgie in verschillende academische Ziekenhuizen in Duitsland
2012: kwalificatie als specialist in de chirurgie in Duitsland
Sinds 2013: freelance werk in de gerenommeerde praktijken en privéklinieken in Duitsland (bijv. Kö-Klinik, Kö-Hair, Hairdoc, KÖ-Aesthetics) en in Nederland (ATS-kliniek, Transhair) op het gebied van cosmetische geneeskunde, anti-aging en haartransplantatie
2014: Academische promotie aan de Charité (de medische faculteit van de Humboldt-Universiteit en van de Vrije Universiteit Berlijn
Sinds 2020: Trainer voor de Silhouette Soft draadlift, hyaluronzuurfillers, collageenstimulerende injecties Ellansé en Lanluma bij Sinclair Pharma
2022: Cosmetisch Arts bij ATS-Kliniek in Vlijmen

Meer over deze behandeling

Stap 1: de voorbereiding

De Lanluma-skinboosterbehandeling is heel veelzijdig en voor alle delen van het gezicht mogelijk. De keuze voor skinbooster hangt samen met jouw huidtype en doel. Onze behandelend arts kan jou daarin adviseren. Samen bespreken jullie jouw wensen en kijken jullie naar de gebieden die jij wilt transformeren. Tijdens het consult geeft de arts toelichting over de mogelijkheden, de behandeling en de voor- en nazorg. Vooraf maken we een foto van je gezicht voor je medisch dossier. Als je tevreden bent met het consult, kun je meteen in behandeling.

Stap 2: de behandeling

Een stralende, volle huid was nog nooit zo makkelijk. De behandeling bestaat uit enkele pijnloze prikken. De Lanluma-skinbooster wordt zorgvuldig geïnjecteerd in het te behandelen gebied – en dat is het. Het effect van de behandeling zie je niet direct. De vloeistof is na een aantal dagen volledig opgenomen door het lichaam en na gemiddeld vier weken start de aanmaak van collageen.

Stap 3: herstel en nazorg

Na de behandeling kan je huid een paar uur wat rood en gezwollen zijn, maar dit trekt snel weg. Het is belangrijk om regelmatig te blijven masseren tot twee weken na je laatste behandeling. Doe dit twee keer per dag gedurende tien minuten. In de periode van vier weken tot drie maanden na je behandeling zal de collageen geleidelijk worden aangemaakt. Afhankelijk van je behandelplan wordt het gewenste resultaat in één tot drie sessies bereikt.

Plan je afspraak Om alle stappen en belangrijke weetjes nog eens op je gemak door te nemen
ATS Kliniek

Al 20 jaar lokaal en vertrouwd

We zijn altijd volop betrokken en begaan. Dat is het voordeel van een kleinschalige kliniek bij jou in de buurt.

Screenshot_2

Contact

ATS-Kliniek

Wolput 30 5251CG Vlijmen, Noord-Brabant Nederland T: 073 - 6847315 E: info@atskliniek.nl

Plan je intakegesprek

Leuk dat je een intake wilt! Vul het formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij z.s.m. telefonisch contact met je op om het consult in te plannen!

Klanten waarderen ATS kliniek (kliniekervaringen.nl)
4,7/5 214 reviews