Laat je huid stralen met een skinboosterbehandeling

Skinboosters voor een natuurlijke glow

Herstel je huid van binnnenuit
Natuurlijke huidverbetering Iedereen wil op een natuurlijke manier mooi oud worden. Met onze skinboosterbehandelingen en gespecialiseerde artsen is dat mogelijk.
Lokaal We zijn altijd volop betrokken. Dat is het voordeel van een kleinschalige kliniek bij jou in de buurt.
Gerenommeerd Gewoon écht goed. Dat erkennen onze klanten met een gemiddelde beoordeling van een 9,5 op basis van 492 reviews.
skinboosters natuurlijke huidverjonging

De behandeling in het kort

In het kort: over skinboosters

Geef je huid een natuurlijke oppepper met onze skinboosterbehandelingen. Mooi oud worden was nog nooit zo makkelijk. Naarmate je ouder wordt, maakt je lichaam minder collageen aan. Onze behandelingen repareren en voeden. Ze stimuleren de aanmaak van collageen. Niet alleen gezicht en hals krijgen een skinboost, maar ook bovenarmen, decolleté en cellulitis in de billen. De huid ziet er zichtbaar strakker, gladder en gezonder uit – tot wel 25 maanden na de behandeling.

Wat jij kunt verwachten: 

De naam zegt het al: skinboosters geven een echte boost aan je huid. Bij zo’n behandeling wordt er een combinatie van ingrediënten onder de huid geïnjecteerd. 

Het ‘geheime recept’ voor onze ‘huidcocktail’:  

  • een basis van natuurlijk hyaluronzuur  
  • actieve antioxidanten 
  • verkwikkende vitaminen 
  • mineralen 
  • peptiden 
  • aminozuren 

Samen repareren, voeden, vullen en stimuleren ze de huid. Het resultaat: een frisse, stralende, gehydrateerde en uitgeruste huid met zichtbaar minder lijntjes en rimpels. 

 

Resultaten skinbooster

Maak kennis met je arts

Cosmetisch Denis Alekseev heeft geneeskunde gestudeerd aan de Nationale Medische Academie in Voronezh/Rusland. Denis is al 15 jaar zeer ervaren in het uitvoeren van injectable behandelingen.

Bij iedere behandeling hecht Denis veel waarde en prioriteit aan de vraag en de wens van de cliënt. Hierbij vindt hij het belangrijk om een onderscheid te maken tussen ‘wat wilt u als cliënt’ versus ‘wat heeft u nodig’. Dit resulteert tot een specifiek en eerlijk advies.

CV:
1997-2003: gestudeerd aan de Nationale Medische Academie in Voronezh/Rusland
2003-2004: opleiding tot specialist (AIOS) in algemene en viscerale chirurgie in Academisch Ziekenhuis in Voronezh Rusland
2005-2012: opleiding tot specialist (AIOS)in algemene chirurgie in verschillende academische Ziekenhuizen in Duitsland
2012: kwalificatie als specialist in de chirurgie in Duitsland
Sinds 2013: freelance werk in de gerenommeerde praktijken en privéklinieken in Duitsland (bijv. Kö-Klinik, Kö-Hair, Hairdoc, KÖ-Aesthetics) en in Nederland (ATS-kliniek, Transhair) op het gebied van cosmetische geneeskunde, anti-aging en haartransplantatie
2014: Academische promotie aan de Charité (de medische faculteit van de Humboldt-Universiteit en van de Vrije Universiteit Berlijn
Sinds 2020: Trainer voor de Silhouette Soft draadlift, hyaluronzuurfillers, collageenstimulerende injecties Ellansé en Lanluma bij Sinclair Pharma
2022: Cosmetisch Arts bij ATS-Kliniek in Vlijmen

Meer over deze behandeling

Stap 1: de voorbereiding

We willen dat jij goed voorbereid en met de juiste verwachtingen jouw skinboosterbehandeling ingaat. Tijdens het consult krijg je van jouw arts alle informatie over de behandeling, de voor- en nazorg. Je bespreekt je wensen en samen bepalen jullie de beste behandeling voor jou. De arts kan precies uitleggen welke keuze voor jou het meest geschikt is en geeft eerlijk advies over het te verwachten resultaat, de risico's en het herstel. Vooraf maken we een foto van je gezicht voor je medisch dossier. Als je tevreden bent met het consult, kun je meteen in behandeling.

Stap 2: de behandeling

Wie mooi wil zijn moet pijn lijden? Nee hoor. De behandeling is nagenoeg pijnloos en duurt korter dan een uur. Erna mag je meteen naar huis. Meestal is de huid na de behandeling enigszins gevoelig, rood en mogelijk licht gezwollen. Ook kan de huid strak aanvoelen. Dit verdwijnt gewoonlijk binnen drie dagen en is afhankelijk van de dieptewerking van de behandeling. Je arts vertelt er vooraf alles over.

Stap 3: herstel en nazorg

De eerste week na de behandeling is het verstandig om dagelijks het behandelde gebied te masseren. Bovendien is het goed om na de behandeling ten minste 72 uur even rustig aan te doen en warmtebronnen te vermijden. Dit betekent dat je niet mag sporten en niet naar de sauna mag. De ‘kanaaltjes’ zijn namelijk nog niet dicht en transpiratievocht kan je huid irriteren. Het effect wordt na enkele weken zichtbaar en blijft 25 maanden doorwerken. Mocht er een vervolgbehandeling nodig zijn, dan kan dat na zes tot acht weken.

Download het behandelplan Om alle stappen en belangrijke weetjes nog eens op je gemak door te nemen
ATS Kliniek

Al 20 jaar lokaal en vertrouwd

We zijn altijd volop betrokken en begaan. Dat is het voordeel van een kleinschalige kliniek bij jou in de buurt.

Screenshot_2

Contact

ATS-Kliniek

Wolput 30 5251CG Vlijmen, Noord-Brabant Nederland T: 073 - 6847315 E: info@atskliniek.nl

Plan je intakegesprek

Leuk dat je een intake wilt! Vul het formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij z.s.m. telefonisch contact met je op om het consult in te plannen!

Klanten waarderen ATS kliniek (kliniekervaringen.nl)
4,7/5 214 reviews