Laat je huid stralen met een skinboosterbehandeling

BLOG – ONTDEK SKINBOOSTERS

Een langdurig stralende huid zonder heftige ingreep? Ontdek skinboosters
Stap 1: de voorbereiding Tijdens het consult geeft de arts je alle informatie over de behandeling, de voor- en nazorg. Je bespreekt je wensen en samen bepalen jullie de beste behandeling voor jou. De arts kan precies uitleggen welke keuze voor jou het meest geschikt is en geeft eerlijk advies over het te verwachten resultaat, de risico's en het herstel. Vooraf maken we een foto van je gezicht voor je medisch dossier. Als je tevreden bent met het consult, kun je meteen in behandeling.
Stap 2: de behandeling Snel én pijnloos verjongen. Ellansé wordt in kleine hoeveelheden onder de huid geïnjecteerd met een ultrafijne naald; daardoor is het ongemak minimaal. De procedure is eenvoudig en snel, en de resultaten van het volume zijn onmiddellijk zichtbaar. Een behandeling duurt ongeveer dertig minuten en er is slechts één sessie nodig om onmiddellijke resultaten en langdurige correctie te verkrijgen (afhankelijk van je huidconditie).
Stap 3: herstel en nazorg Je kunt direct na de behandeling je dagelijkse bezigheden weer oppakken. Na afloop kunnen de geïnjecteerde plekken nog wat gezwollen of gevoelig zijn; dit trekt vanzelf weg. Het is goed om de behandelde gebieden niet overmatig bloot te stellen aan zon, uv-lampen of extreem koud weer, tot de zwelling en de roodheid verdwenen zijn. Daarna geniet je zo’n anderhalf tot drie jaar van een stralende huid!

Een langdurig stralende huid zonder heftige ingreep? Ontdek skinboosters


Op latere leeftijd nog een stralende, jonge huid hebben is niet vanzelfsprekend. Al vanaf je 25ste maakt je lichaam minder collageen aan. Hierdoor ontstaan de eerste tekenen van veroudering in gezicht, hals en handen. Je huid wordt minder soepel, verliest volume en de eerste fijne lijntjes worden zichtbaar. Wil je dit aanpakken zonder heftige ingrepen? Lees dan snel verder. Een skinbooster is misschien precies wat jouw huid nodig heeft.

Wat zijn skinboosters?


Een skinbooster is de nieuwste behandeltrend voor huidverbetering zonder heftige cosmetische ingrepen. Letterlijk een opkikker voor de huid. Een skinbooster bestaat uit een injectievloeistof met een cocktail van actieve ingrediënten, die de aanmaak van collageen stimuleren. De behandeling is natuurlijk en veilig; ze verbetert de totale conditie van je huid, zonder de vorm van je gezicht te veranderen of spierbewegingen te beïnvloeden. Met een fris en stralend resultaat, tot wel twee jaar na de behandeling.

De werking van skinboosters


Om te begrijpen hoe skinboosters werken, moet je eerst weten wat collageen is en wat het voor je huid betekent. Collageen is een gel-achtig, lichaamseigen eiwit dat helpt om de elasticiteit, stevigheid en structuur van je huid te behouden. In principe maakt je lichaam dit zelf aan, maar vanaf je 25ste neemt die aanmaak geleidelijk af. Hierdoor kun je fijne lijntjes, rimpels en volumeverlies in je huid (wangen, slapen) gaan zien. Ook kan je huid slapper en doffer worden.

Een skinbooster is een extra ondersteuning van de collageenproductie. Een combinatie van natuurlijke ingrediënten wordt onder de huid geïnjecteerd. Hyaluronzuur, antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptiden en aminozuren geven de lichaamseigen collageenproductie een boost. Binnen enkele weken is je huid stralender, frisse en meer gehydrateerd.

Wie mooi wil zijn, hoeft geen pijn te lijden


Zie je een behandeling met bijvoorbeeld fillers nog niet zitten? Kies je liever eerst voor een natuurlijke en pijnloze optie? De skinboosterbehandeling is dan een uitkomst, maar kan ook een aanvulling zijn op een fillerbehandeling of PDO-threads. Samen met je arts kies jij de beste behandeling voor je huid, op basis van jouw doelen. Een minuscuul naaldje injecteert de skinbooster onder de huid. Het voelt misschien wat vervelend, maar is nauwelijks pijnlijk. Binnen enkele weken zie je al het resultaat, dat maandenlang blijft.