BORSTVERGROTING GOEDKOOP KAN DUURKOOP ZIJN!

Nederland staat bekend als het land waar we waar voor ons geld willen hebben.

Op het gebied van borstvergrotingen is dat niet anders. Prijs kwaliteit is zeker bij een borstvergroting erg belangrijk. Want alleen het beste is goed genoeg voor u.

Een borstvergroting is bij de ATS kliniek slechts een paar honderd euro duurder dan bij de prijsstuntende klinieken, maar daar krijgt u deskundigheid, ervaring en een specialistische behandeling voor terug.

Onze plastisch chirurgen hebben inmiddels 20 jaar ervaring in borstvergrotingen, nemen de tijd voor u en zijn als geen ander gespecialiseerd. Deze uiterste precisie is niet voor niets. Want geen enkele vrouw wil na haar borstvergroting ongelijke borsten… De praktijk is helaas vaak anders. Ook het litteken mag vrijwel niet zichtbaar zijn na de behandeling. De borsten moeten natuurlijk ogen. Dit zijn maar een paar highlights die wij zo noemen.

Om een borstvergroting prefect uit te voeren heeft de chirurg tijd nodig. Operatietijd is heel kostbaar en daar wordt vaak ten onrechte op bezuinigd. Wist u dat 30 minuten extra operatie tijd bepalend zijn voor het resultaat?

Mooie borsten voor je hele leven

Een borstvergroting is een grote stap én een flinke investering. U wilt dus zeker weten dat de behandeling een mooi resultaat geeft en dat u er lang plezier van heeft. Het gaat tenslotte wel om uw lichaam.

Hoeveel kost een borstvergroting bij ATS-kliniek?
€ 3450 euro

• Wat mag je hiervoor verwachten?
Je kunt aan op kwaliteit voor een scherpe prijs, veilige
implantaten en een BH voor na je operatie. Je bent
in handen van plastisch chirurgen met jaren ervaring,
krijgt een algehele anesthesie en een uitstekende
nazorg. Ook kun je er snel terecht.

• Hoe lang duurt de operatie?
De operatie duurt minimaal 2 uur. Dat is inclusief de voorbereiding
en het bijkomen op de verpleegafdeling

Benieuwd wat een borstvergroting voor u kan betekenen? Neem contact op
borstevergroting €2950 den bosch