Natuurlijke borstvergroting

kwaliTIJD Vanwege onze hoge kwaliteitseisen besteden wij veel meer tijd aan behandelingen dan anderen. Dat noemen we kwaliTIJD.
Lokaal We zijn altijd volop betrokken en begaan. Dat is het voordeel van een kleinschalige kliniek bij jou in de buurt.
Gerenommeerd Gewoon écht goed. En dat erkennen onze klanten met een gemiddelde beoordeling van een 9,5 op basis van 492 reviews.

Een natuurlijke borstvergroting

Wanneer je al jaren droomt van mooie volle borsten of als je de stevigheid mist die er vroeger wel was, dan kun je een borstvergroting ondergaan. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over een borstvergroting en hoe er tot een prachtig natuurlijk resultaat gekomen wordt.

Door veel vrouwen wordt het hebben van mooie rondingen gezien als een belangrijk onderdeel van je vrouwelijkheid. Mooie natuurlijke borsten zijn daar een onderdeel van. Borsten bestaan uit vetweefsel en klierweefsel. Deze zijn beide verantwoordelijk voor de vorm ervan. Wanneer borsten gevormd worden bestaan ze grotendeels uit klierweefsel en zijn ze daardoor stevig. Wanneer je ouder wordt, maakt het klierweefsel langzaam maar zeker plaats voor vetweefsel. Dit vetweefsel is veel zachter. Wanneer het verlies van elasticiteit in de huid gecombineerd wordt met de zwaartekracht kunnen borsten gaan hangen. Ook hebben zwangerschappen en gewichtsverlies meestal geen positief effect op borsten. Wanneer je zelf de vorm van je borsten aan zou willen passen door oefeningen te doen zal dat weinig effect hebben. Borsten hebben immers geen spierweefsel. Met een borstvergroting is het wel mogelijk om de vorm en grootte van je borsten aan te passen. Hierbij is het het ontzettend belangrijk dat het eindresultaat er zo natuurlijk mogelijk uitziet en aanvoelen.

Van voortraject tot en met het herstel

‘Vorig jaar april heb ik de stap genomen om mijn borsten te laten vergroten. Ik heb het persoonlijke contact als erg prettig ervaren. De arts dacht goed met mij mee en legde duidelijk uit welk resultaat ik kon verwachten. Voordat de behandeling plaatsvond, werd mij alles erg duidelijk uitgelegd. Ondanks dat ik erg zenuwachtig was voor de operatie, hebben de professionals mij op mijn gemak weten te stellen. De behandeling verliep zonder complicaties en ook de nazorg was erg goed geregeld. Complimenten! En het allerbelangrijkste: het resultaat is natuurlijk ook super! Overweeg je een borstvergroting, dan zou ik zeker een consult-afspraak bij ATS-kliniek aanraden.’

Denise

De kennismaking

Wanneer je de knoop hebt doorgehakt en je hebt gekozen voor een borstvergroting wordt jouw eerste consult ingepland. Dat is natuurlijk best een intieme aangelegenheid. Tijdens de kennismaking met de plastisch chirurg ga je het gesprek aan en bespreek je al je wensen rondom jouw borstvergroting. Denk hierbij aan de grootte en de vorm. Laat je ook goed informeren door de chirurg. Samen komen jullie uiteindelijk tot het beste resultaat. Tijdens het consult let de chirurg op allerlei verschillende zaken. Zo wordt er natuurlijk gekeken naar de huidige vorm van je borsten, eventuele asymmetrie, de plaats van de tepels en het tepelhof én de elasticiteit van je huid. Zo wordt het meest natuurlijke resultaat behaald. Samen bepalen jullie welke soort implantaten het beste bij je passen: ronde of druppelvormige. Ook hierin ligt de focus op het behalen van een zo natuurlijk mogelijk resultaat welke écht past bij jouw lichaam. Daarnaast bespreek je ook jouw medische achtergrond zodat een compleet plaatje wordt geschetst. Zo zal de uitkomst van de operatie goed te voorspellen zijn en kun je rekenen op een prachtig natuurlijk eindresultaat.

Q&A:

Wat zijn de kosten voor een borstvergroting bij ATS-kliniek?

€ 2950 euro

Wat kan ik voor die prijs verwachten?

Je kunt kwaliteit verwachten, veilige implantaten, een natuurlijk resultaat en een BH voor na je operatie, alles voor een scherpe prijs. Je wordt daarnaast behandeld door plastische chirurgen met jarenlange ervaring, je krijgt een algehele anesthesie en perfecte nazorg. Daarnaast kun je snel bij ons terecht.

Wat is de duur van de operatie?

In totaal duurt de borstvergrotende operatie 2 uur. Dat is inclusief alle bijkomende voorbereiding en het bijkomen op de verpleegafdeling