Kaley Cuoco open over plastisch chirurgie

Kaley Cuoco, die we kennen als Penny van de comedyserie The Big Bang Theory, is heel open geweest over haar plastisch chirurgie behandelingen. Dit is opvallend, want hoewel het steeds meer geaccepteerd wordt, proberen veel sterren het angstvallig verborgen te houden. Ze heeft er erg goede ervaringen mee vertelde ze aan het tijdschrift Women’s Health. Ze zegt zelf: “het is het beste wat ik ooit heb gedaan.”

Neuscorrectie en borstvergroting

In de serie speelt ze de mooie vrouw die bevriend raakt met een groep nerds. De goede looks die ze tentoonstelde heeft ze dus niet alleen van zichzelf. Kaley heeft zowel een neuscorrectie als een borstvergroting achter de rug en dat terwijl ze pas 30 jaar oud is.

Waarom plastisch chirurgie?

Kaley vertelt ook waarom ze koos voor plastisch chirurgie: “Je wil veel van je innerlijke zelf houden, maar je wil er ook gewoon goed uitzien. Je moet het niet doen voor een man of om een andere reden, maar als je er zelfverzekerder van wordt dan is dat fantastisch.” Ook geeft ze aan dat ze actiever dan ooit bezig is met haar lichaam. “Ik ben ook geen 21 meer, het is niet meer zo makkelijk. Je wordt ouder en dat merk ik ook.” Sporten is belangrijk en is een vast onderdeel van Kaley’s dag geworden.

bron foto