Mijn eerste keer fillers!

Filler behandeling

Fillers, dat heb je toch helemaal nog niet nodig?’ Is het antwoord van mijn vrienden en collega’s wanneer ik zeg dat ik een “fillerdate” heb met Dr. Ron van Dijl.

Geen gefronste wenkbrauwen meer

Toch stoor ik mij het laatste jaar aan mijn gefronste wenkbrauw, en het feit dat mijn oogleden een beetje beginnen te overhangen. Ik ben begin 30. Het is dus puur esthetisch dat ik er iets aan wilde doen. Zie het als je haarkleuren die 1e grijze haren wil je ook dolgraag gecamoufleerd hebben. Want hoe fijn zou het zijn als mijn wenkbrauwen weer op hun oorspronkelijke positie (minimaal 0,3 cm hoger) zouden staan.

Het consult

In een fijn persoonlijk consult met Dr. Ron van Dijl vertel ik hem waar ik mij aan stoor en vraag wat hij mij zou adviseren. Ik moet van hem goed in de spiegel kijken, terwijl hij mij complimenten geeft. “Heb je het echt nodig? Nee,” zegt hij. Dit voelt goed 😉 Wel zegt hij dat hij mijn wenkbrauw weer meer in zijn oorspronkelijke positie kan krijgen met een wenkbrauwlift. Een wenkbrauwlift geeft een mooie frisse uitstraling met behoud van natuurlijke gelaatstrekken verzekert hij mij.

Ik koos voor een C- wenkbrauw lift

De C staat voor Chanel. Alleen dat klinkt al perfect toch?! De C staat voor de regio waar de behandeling wordt uitgevoerd. Het is, als een gekantelde hoefijzer: boven, naast en onder de ogen.

Van een “Chanel” Wenkbrauwlift kun je de volgende verbeteringen verwachten:
Wenkbrauwlift | Ooglidcorrectie | Minder wallen en donkere kringen | Minder lijntjes onder de ogen| Minder kraaienpootjes en voorhoofdslijntjes| Meer open blik
Wat wil je nog meer!

Een prikje halen in je lunchpauze

Nou daar gaan we…Ik ga liggen in de stoel (comfortabele stoel) en het te behandelen gebied wordt gedesinfecteerd.
Klamme zweethandjes krijg ik er van. Maar de pijn valt 100% mee. Binnen een kwartier is het gebeurd. Het is heel even gevoelig. Het is vergelijkbaar met bloedprikken, een vaccinatie of een verdoving bij de tandarts, of misschien is het zelfs minder pijnlijk dan dat.

Nieuwsgierig geworden?

De ATS-Kliniek gaat altijd op de meest zorgvuldige en verantwoorde manier om met jouw cosmetische problemen en aandachtspunten. Als je een injectable behandeling overweegt, gaan de injectable artsen graag met je om de tafel om de mogelijkheden en jouw wensen te bespreken. Neem daarom gerust contact op om vrijblijvend te worden geïnformeerd over onze mogelijkheden

Bekijk hier alles over een filler behandeling