kwaliTIJD Vanwege onze hoge kwaliteitseisen besteden wij veel meer tijd aan behandelingen dan anderen. Dat noemen we kwaliTIJD.
Lokaal We zijn altijd volop betrokken en begaan. Dat is het voordeel van een kleinschalige kliniek bij jou in de buurt.
Gerenommeerd Gewoon écht goed. En dat erkennen onze klanten met een gemiddelde beoordeling van een 9,5 op basis van 492 reviews.

Buiten alle lichaams-, gelaat-, laser- en injectablesbehandelingen bieden wij nog een aantal behandelingen aan die niet in deze categorie passen.

Haartransplantatie

Heel simpel gezegd halen we bij een haartransplantatie een goed werkend haarzakje op een goed behaarde plaats weg en brengen we die op een minder goed behaarde plaats weer aan. Zo’n getransplanteerd haarzakje blijft gewoon haren produceren en de kans dat het daar ooit mee stopt is nihil. De haarzakjes die we transplanteren komen namelijk uit de zogenaamde haarkrans. Die maakt deel uit van de permanente lichaamsbeharing, die normaal levenslang behouden blijft. De haarzakjes uit de haarkrans zijn namelijk ongevoelig voor het hormoon dihydrotestosteron (DHT), dat haarzakjes vroegtijdig doet afsterven.

Wilt u meer informatie over de verschillende methode, kosten en mogelijkheden van haartransplantaties? Kijk dan verder op de website van Transhair Nederland.

Ga naar Transhair

Wenkbrauwtransplantatie

Heel simpel gezegd halen we bij een wenkbrauwtransplantatie een goed werkend haarzakje op een goed behaarde plaats weg en brengen we die op de wenkbrauw weer aan. Zo’n getransplanteerd haarzakje (follicular unit) blijft gewoon haren produceren en de kans dat het daar ooit mee stopt is nihil. De follicular units die we transplanteren komen namelijk uit de zogenaamde haarkrans. Die maakt deel uit van de permanente lichaamsbeharing, die normaal levenslang behouden blijft.

In de te behandelen wenkbrauwen worden zeer kleine huidkanaaltjes gemaakt waar later de haarzakjes in zullen worden geplaatst. Belangrijk hierbij is dat de haartjes in een natuurlijke richting geplaatst worden en de overgangen met het bestaande haar zo natuurlijk mogelijk zijn. De getransplanteerde follicular units groeien vervolgens binnen enkele dagen geheel vanzelf vast.

Na de behandeling blijven we contact met u houden. We bouwen een controlemoment in en samen met u bekijken we de voortgang en beoordelen we het resultaat. Negen tot twaalf maanden later controleren we alles een laatste keer. Dat gebeurt dan onder meer aan de hand van foto’s. Alleen als u en wij helemaal tevreden zijn over het behaalde resultaat, ronden we de behandeling af en sluiten we het dossier. Uw wenkbrauwen kunnen er dan weer een leven lang tegen. Uiteraard garanderen wij de kwaliteit van ons werk onvoorwaardelijk. Bovendien geven wij u die garantie ook nog eens zwart op wit: wij garanderen u dat alle getransplanteerde haarzakjes een leven lang haren blijven produceren, zolang de haarkrans behouden blijft.

Wilt u meer informatie over de verschillende methode, kosten en mogelijkheden van wenkbrauwtransplantaties? Kijk dan verder op de website van Transhair Nederland.

Ga naar Transhair