Veelgestelde vragen

Vraag & Antwoord
kwaliTIJD Vanwege onze hoge kwaliteitseisen besteden wij veel meer tijd aan behandelingen dan anderen. Dat noemen we kwaliTIJD.
Lokaal We zijn altijd volop betrokken en begaan. Dat is het voordeel van een kleinschalige kliniek bij jou in de buurt.
Gerenommeerd Gewoon écht goed. En dat erkennen onze klanten met een gemiddelde beoordeling van een 9,5 op basis van 492 reviews.

Over de kliniek

ATS-kliniek bestaat sinds 2004.

Consulten, behandelingen onder lokale verdoving en cosmetische behandelingen vinden plaats in onze kliniek in Vlijmen. Plastische chirurgische behandelingen onder algehele narcose vinden plaats in kliniek Heyendael in Groesbeek.

Alle artsen hebben een bewezen staat van dienst. Bovendien werken zij allen vanaf de start van ATS (2004) in de kliniek.

Behandelingen

Na de meeste behandelingen kunt u dezelfde dag of in de loop van de avond naar huis.

Er wordt zeker aangeraden minimaal 10 dagen voorafgaand aan uw behandeling te stoppen met roken. Ook na de ingreep is het verstandig niet of zo min mogelijk te roken i.v.m. uw herstel.

Ja, na iedere operatie worden controlemomenten gepland. Afhankelijk van de ingreep zijn de controlemomenten afwijkend

Indien u medicatie gebruikt dan verzoeken wij u, tijdens het consult de naam of namen hiervoor aan de arts door te geven of de bijsluiters mee te nemen. De arts adviseert u hier verder over.

Ja, u mag uiteraard iemand meenemen tijdens het consult. Op de behandelingsdatum mag na de ingreep een persoon op de kamer aanwezig zijn. Dit i.v.m. de rust en privacy van andere patiënten.

Wij hanteren een minimale leeftijd van 18 jaar. Echter tot 21 jaar verlangen wij toestemming van de ouders/verzorgers.

Ja, deze zijn terug te vinden via www.kliniekervaringen.nl Desgewenst kunnen wij referenties aan u doorgeven.

Betalen

U kunt de behandeling contant, per pin of per bank betalen. Een pinbetaling is afhankelijk van uw limiet bij uw bank.

Dit is afhankelijk van de behandeling en van uw verzekering. U kunt dit het beste navragen bij uw ziektekostenverzekeraar.

Mocht u uw behandeling in termijnen wensen te betalen of wenst u hier vooraf meer informatie over, neem dan vrijblijvend contact op met onze partner Cosmetic Finance. U kunt zowel een aanvraag indienen als vrijblijvend geïnformeerd worden.

U heeft tot 14 dagen voorafgaand aan de behandeling de mogelijkheid om te annuleren.