De productie van zweet is belangrijk voor een goede regulatie van de lichaamstemperatuur. Men spreekt van overmatige transpiratie of hyperhidrosis als er sprake is van een aanvalsgewijs of continu zweten, vooral van voorhoofd, bovenlip, oksels, handpalmen of voeten, dat dermate uitgesproken is dat het dagelijks leven, het sociale functioneren of het werk erdoor beïnvloed worden.

Informatie

Hyperhidrosis wordt veroorzaakt door overactiviteit van zenuwen die de zweetproductie regelen. Zenuwen kunnen worden uitgeschakeld, met als resultaat het verdwijnen van de overmatige transpiratie. Dit kan op twee veilige en efficiënte manieren.

– Met behulp van injecties met Botuline Toxine.
– Door middel van een laserbehandeling (Miradry)

Er wordt ruimschoots de tijd genomen om u volledig te informeren over alle aspecten van een rimpelbehandeling. Een consult is bij ATS-kliniek écht een adviesgesprek: eerlijk, objectief en voorzien van duidelijke voorlichting over de behandeling en het voor- en natraject. Het is voor de arts belangrijk te weten wat uw wensen en verwachtingen zijn, zodat zij/hij kan aangeven of wij aan deze verwachtingen kunnen voldoen.

Aan een consult zijn geen consultkosten verbonden.

Er wordt gewerkt met botuline toxine type A, wellicht beter bekend onder de naam Botox, dat tijdelijk de overdracht van zenuw naar zweetklier stillegt. Voor de behandeling wordt de procedure met u doorgenomen, een test uitgevoerd om te zien waar er precies transpiratie voor komt en worden foto’s gemaakt voor in uw medisch dossier. Door de zeer fijne injectienaald die wordt gebruikt bij het injecteren van Botox is een verdoving niet nodig.

Botuline zorgt er met één behandeling voor dat u tot circa negen maanden geen last meer heeft van overmatige transpiratie.

Het behandelde gebied kan een beetje rood zien en minimale zwelling vertonen. Dit is van zeer korte duur. U kunt uw werkzaamheden direct oppakken. Belangrijk is wel dat u de dag van behandeling niet gaat zonnebaden of gebruik maakt van de sauna.

Behandeling
Prijs

Oksels met Botox vanaf

Vanaf € 590

Oksels met Bocouture vanaf

Vanaf € 445

Handen met Botox vanaf

Vanaf € 800

Alles voor positieve ervaringen

Ervaringen van cliënten