Ons ervaren team van specialisten

Betrouwbaar, loyaal en lokaal onze specialisten staan voor u klaar
kwaliTIJD Vanwege onze hoge kwaliteitseisen besteden wij veel meer tijd aan behandelingen dan anderen. Dat noemen we kwaliTIJD.
Lokaal We zijn altijd volop betrokken en begaan. Dat is het voordeel van een kleinschalige kliniek bij jou in de buurt.
Gerenommeerd Gewoon écht goed. En dat erkennen onze klanten met een gemiddelde beoordeling van een 9,5 op basis van 492 reviews.

Bij ATS-Kliniek hebben wij een gedreven team aan specialisten voor u beschikbaar. Dit zijn professionals met veel ervaring in het vakgebied. Onze specialisten zijn betrouwbaar, realistisch en gaan altijd voor het beste resultaat. Wilt u graag meer weten over onze specialisten en hoe andere cliënten hen beoordelen?

 

Bekijk op kliniekervaringen

 

 

Medisch specialisten & Artsen


Maak kennis met:

Dr. R. Franken is binnen de ATS-Kliniek de specialist op het gebied van o.a. facelift, borstlift, buikwandcorrectie, gyneacomastie en liposuctie. Als plastisch chirurg werkt hij nauwgezet en streeft hij naar perfectionisme. Naast zijn werkzaamheden bij de ATS-Kliniek is Dr. Franken ook als Plastisch Chirurg werkzaam bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis in 's-Hertogenbosch.

Maak kennis met:

Dr. Hermens is binnen de ATS-kliniek de specialist op het gebied van borstvergrotingen, neuscorrecties,
ooglidcorrecties, en schaamlipcorrectie.

Dr. Hermens is een plastisch chirurg die gekenmerkt wordt door een menselijke benadering en toegankelijk voor de wensen van patiënten. Samen met zijn cliënt zal hij de afweging maken of de behandeling wel de juiste voor hem of haar is. Naast zijn werkzaamheden bij de ATS-Kliniek is Dr. Hermens ook als Plastisch Chirurg werkzaam bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis in 's-Hertogenbosch.

Maak kennis met:

Cosmetisch Arts Ron van Dijl heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit in Leiden. Van 1984 tot 2018 is Dr. van Dijl werkzaam geweest als neuroloog/klinisch neurofysioloog. Vanaf 1991 heeft hij zichzelf verder verdiept in botuline bij een breed scala aan neurologische ziekten en hyperhidrosis. Dit vormde een goede basis voor zijn werk als cosmetisch arts.

Maak kennis met:

Renate is inmiddels bij de ATS-Kliniek al ruim 12 jaar werkzaam als huidtherapeut en werkt met veel plezier. De client staat bij Renate altijd centraal. Iedere client heeft zijn eigen verhaal, waar met aandacht naar geluisterd moet worden.