Alle behandelingen in deze categorie

Als men ouder wordt, nemen de huidfuncties af. Rimpels worden beter zichtbaar, de poriën worden groter, de huid wordt valer, ouderdomsvlekken treden op en de huid wordt slapper. Ook wordt de huid dunner, minder elastisch en veerkrachtig. De steunlaag van de huid, de collagene en elastinevezels, wordt niet langer op goed niveau vernieuwd, waardoor ook het oppervlak van de huid onregelmatiger wordt. Mensen die lang en veel in de zon hebben gelegen hebben meestal te maken met een versnelde huidveroudering. Indien u zich hieraan stoort kunnen injectables een uitkomst bieden. Als u er goed uit ziet, voelt u zich ook goed en straalt u dit uit. Een frisse en positieve uitstraling! Dat wil toch iedereen.

Injectables zijn grofweg in 2 groepen in te delen; Fillers (Radiesse/ Teosyal) en Botuline Toxine (Botox ).

 

Levensduur producten

ATS-kliniek neemt geen risico’s en werkt daarom uitsluitend met tijdelijke producten. Tijdelijke injectables leveren zeer fraaie resultaten op en het ingespoten product wordt na verloop van tijd door het lichaam opgenomen en afgevoerd. Deze injectables kunnen zonder bezwaar worden herhaald.

Injectable paspoort

Cliënten ontvangen na de behandeling een Injectable Paspoort. Dit is een persoonlijk document, waarin de belangrijkste gegevens omtrent de behandeling genoteerd kunnen worden. U wordt verzocht dit paspoort mee te brengen als u voor een vervolgbehandeling komt. Injectables kunnen namelijk niet zomaar gecombineerd worden. Het paspoort kan voor andere artsen (bijvoorbeeld uw huisarts) van belang zijn.

 

renderKEMWidget("fbd16b67262d8004114416fd77fd72e8","nl");