Dit is wat u moet weten over een ooglidcorrectie

Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit

Een ooglidcorrectie is mits het goed wordt uitgevoerd een eenvoudige ingreep met een groot resultaat. Overweegt u een ooglidcorrectie kies dan voor kwaliteit.

Specialistische ingreep

Als u een ooglidcorrectie overweegt, is het wél belangrijk dat u die laat uitvoeren bij een kliniek die kwaliteit levert. Het is namelijk zo dat bijvoorbeeld behandelingen als ooglidcorrecties, met alle risico’s van dien ook door een huisarts of cosmetisch arts uitgevoerd mogen worden. Uiteraard is het voor de kwaliteit van de behandeling beter om deze te ondergaan bij een plastisch chirurg die hierin gespecialiseerd is.

Onze chirurgen hebben inmiddels 20 jaar ervaring en hebben al duizenden ooglidcorrecties achter hun naam staan. ATS voert al een bovenooglidcorrectie uit voor € 895,- . Daarmee heeft u het beste van twee werelden. Een perfecte behandeling voor een goede prijs.

Veel gestelde vragen over de ooglidcorrectie

Is de behandeling pijnlijk?
De verdovingsprikken zijn het meest vervelende onderdeel van de behandeling. Door de verdoving ervaart u tijdens de behandeling geen pijn. Ook komt hierdoor de huid strak te staan, waardoor de plastisch chirurg goed de huid kan wegsnijden.

Is een ooglidcorrectie een eenmalige ingreep?
Ja, in principe wel. Maar let wel: het natuurlijke verouderingsproces wordt natuurlijk niet stopgezet met een ooglidcorrectie. Huid kan naarmate u ouder wordt weer slapper worden, wenkbrauwen kunnen zakken en de botstructuur in uw gezicht neemt af. Dus het kan zijn dat u na een aantal jaren weer kandidaat bent voor een ooglidcorrectie.

Hoeveel kost een behandeling?
De kosten zijn afhankelijk van de gekozen techniek en behandeling. Het maakt niet uit of u voor
een enkele of gecombineerde ingreep kiest. Een bovenooglidcorrectie onder lokale verdoving kost € 895,-. Een ooglidcorrectie boven en onder kost zo’n € 3.100,-. Alle ooglidcorrecties bij de ATS-Kliniek worden uitgevoerd door plastisch chirurgen.

Benieuwd wat een ooglidcorrectie voor u kan betekenen? Neem contact op