Dankzij MiraDry kan ik elke kleur shirt aan!

MiraDrya behandeling

Op de dagen dat ik afspraken had op mijn werk was ik in de ochtend zorgvuldig bezig met het kiezen van mijn kleding. Ik kon alleen shirts aan waarin je minder goed zweetvlekken zag.

‘’Ik kies nu elke dag de kleding die ik mooi vind, niet waarin je geen zweet vlekken ziet’’

Bijna elke dag was ik wel bezig met het zorgvuldig kiezen van mijn kleding. En nou kiezen wel meer mensen zorgvuldig hun kleding in de ochtend. Ik had daarbij een ander doel, het liefst trok ik zwarte kleding aan omdat je daar voor mijn gevoel het minst snel een zweet vlek in ziet. Ook tijdens het winkelen keek ik eigenlijk nooit naar gekleurde kleding. Soms kocht ik wel eens een gekleurd shirt om mezelf te overtuigen dat ik het gewoon moest dragen, maar in de praktijk gebeurde dit natuurlijk nooit.  Ik kwam in aanraking met ATS-kliniek. Zij hadden voor mij dé oplossing: MiraDry. Een behandeling waarbij de zweetkliertjes onder mijn oksel weg worden gehaald en mijn zweten tot zeker 80% minder wordt. 

‘’Dat consult was wel gezellig’’

Op de dag van de behandeling word ik vriendelijk ontvangen bij ATS-kliniek door de receptioniste. Al snel word ik door Renate Klein opgehaald voor mijn behandeling. Eerst wat algemene vragen beantwoorden, een uitleg van de gehele behandeling en wat er gebeurd na de behandeling. Daarna gaat dit al snel over in een leuk gesprek waarbij we van alles bespreken, ik was al even vergeten dat ik een behandeling zou krijgen. Dan gaan we toch beginnen aan de zweettest. Ik moet bewegen om goed te kunnen zien waar ik het meeste zweet. Na het voorbereidend werk gaan we dan toch over op de behandeling

‘’Je voelt er niets van’’ 

Na wederom wat uitleg van hoe de behandeling eruit ziet krijg ik de verdoving, hier wordt vocht bij mijn oksels ingespoten zodat de MiraDry alleen de zweetkliertjes weghaalt en niets anders. Je voelt tijdens en na de behandeling dus niets van het apparaat wat op je oksels staat om de zweetkliertjes weg te halen. Na een uurtje zijn we klaar met beide oksels en krijg ik twee koelelementen om mijn oksels te koelen na de behandeling. Doordat het vocht langzaam moet wegtrekken na de behandeling lijkt het net of je twee tennisballen onder je oksels hebt, maar héy! Mijn oksels zijn kurkdroog en dat is waar ik het voor doe!

Nieuwsgierig geworden?

De ATS-Kliniek gaat altijd op de meest zorgvuldige en verantwoorde manier om met jouw cosmetische problemen en aandachtspunten op te lossen. Als je een MiraDry behandeling overweegt, gaan we graag met je om de tafel om de mogelijkheden en jouw wensen te bespreken. Neem daarom gerust contact op om vrijblijvend te worden geïnformeerd over onze mogelijkheden.

Bekijk hier alles over de MiraDry behandeling